ΣΤΙΛ

To άνετο και στιλάτο trend που θα υιοθετήσουν όλες το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

22 Σεπτεμβρίου 2020

To άνετο και στιλάτο trend που θα υιοθετήσουν όλες το φθινόπωρο

Πιθανότατα, το έχετε ήδη συναντήσει στο Instagram feed σας: Eίναι αρκετά βαρύ για πουκάμισο, αλλά το σχέδιο περιλαμβάνει κουμπιά γιακά και σε πολλές περιπτώσεις, τσέπες ή ζώνη. Η τάση "shacket", με τον όρο να προέρχεται από το shirt + jacket, έχει την έγκριση των μοντέλων και stars, και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής ανάμεσα στις fashion insiders. Το stylish αυτό υβρίδικό πανωφόρι, είναι ιδανικό για τις μεταβατικές περιόδους, όπως αυτή, που τα σκαμπανεβάσματα του καιρού κάνουν το καθημερινό ντύσιμο δύσκολο.

Το ευέλικτο ένδυμα έχει αλλάξει πολλές φορές, μορφή με την πάροδο των ετών, εμφανιζόμενο για πρώτη φορά ως ανδρικό ρούχο πριν περάσει στις γυναικείες συλλογές. Από τις δερμάτινες εκδοχές του Fendi το 2019 έως τα τζιν πουκάμισα της s/s 2020, σίγουρα θα βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει περισσότερο.

Αυτή τη σεζόν, το fashion crowd δείχνει να έχει αγκαλιάσει την τάση περισσότερο από κάθε άλλη φορά - ίσως, ως σύμπτωμα του ντυσίματος την εποχή της καραντίνας, η οποία έκανε ακόμη και ένα απλό blazer να φαντάζει overdressed.

Πρόσφατα, η Rosie Huntington-Whiteley μοιράστηκε στο Instagram το shacket της - ένα σε τόνο της άμμου με balloon μανίκια από το Toteme. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, η Bella Hadid μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει στο κρεβάτι, φορώντας μόνο ένα κίτρινο shacket και μαντήλι στα μαλλιά.

Από κοτλέ και μάλλινα, σε τζιν ή δερμάτινα, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές όπως αυτά των It-girls παραπάνω, που είναι τόσο εύκολο να ενσωματωθούν στη δική σας ντουλάπα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.