ΣΤΙΛ

Ευγενία Νιάρχου: Η κομψή εμφάνιση στο show του οίκου Dior στο Παρίσι


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2020

Ευγενία Νιάρχου: Η κομψή εμφάνιση στο show του οίκου Dior στο Παρίσι

Ο οίκος Dior πραγματοποίησε χθες το fashion show του στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και κάτω από όλα τα μέτρα προστασίας.

 Εκεί παρουσίασε τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 μπροστά στα μάτια Influencers, fashion editors και celebrities, που κάθονταν -κρατώντας τις αποστάσεις- στην front row.

Ανάμεσά τους, και η Ευγενία Νιάρχου. Η κληρονόμος και σχεδιάστρια κοσμημάτων κάθισε στην πρώτη σειρά με την φίλη της, Bianca Brandolini και η εμφάνισή της χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο κομψές.

Επέλεξε ένα crochet φόρεμα Dior, που έδενε κομψά στη μέση σε αποχρώσεις του πράσινου και μπλε. Από μέσα φορούσε ένα λευκό πουκάμισο ενώ από πάνω επέλεξε μια καφέ καρό καμπαρντίνα.

jenny.gr
Η Ευγενία Νιάρχου
Instagram/venyxworld

Ολοκλήρωσε το stylish outfit της με μαύρες γόβες, που έδεναν στον αστράγαλο με δύο χρυσά anklets. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά-μισά, σε ανάλαφρες μπούκλες, ενώ από αξεσουάρ επέλεξε κρεμαστά πράσινα σκουλαρίκια, χρυσό κολιέ και βραχιόλια. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό ενώ είχε κόκκινο μανικιούρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.