ΣΤΙΛ

Το πανωφόρι που σηματοδοτεί την επιστροφή του vintage στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

3 Οκτωβρίου 2020

Το πανωφόρι που σηματοδοτεί την επιστροφή του vintage στιλ

Το ημερολόγιο δείχνει αρχές Οκτωβρίου και ο καιρός είναι ακόμα σχεδόν καλοκαιρινός με εξαίρεση μερικές βροχές την περασμένη εβδομάδα. Όμως όλοι ξέρουμε και κάποιοι, ίσως και να ανυπομονούμε για τη στιγμή που το φθινοπωρινό κρύο θα καθιστά δύσκολη την έξοδο από το κρεβάτι και το πάπλωμα τα πρωινά. Προς το παρόν, είναι αδύνατο να εμφανιστούμε τυλιγμένες στο πάπλωμα μας στο επόμενο Ζοom Meeting, όμως με χαρά σας παρουσιάζουμε την πιο cozy τάση στα πανωφόρια.

Tο duvet coat είναι επίσης γνωστό ως καπιτονέ, quilted, padded ή puffer. Είναι ουσιαστικά το ενδυματολογικό ισοδύναμο με μια ημέρα στο κρεβάτι και επιστρέφει -καλά νέα για όσες δεν αγαπούν το layering τους πιο ψυχρούς μήνες. Και, ενώ τις προηγούμενες δεκαετίες, αυτή η τάση είχε μια πιο αισθητική εστιασμένη στους εφήβους για την AW 20, έχει να κάνει με κομψές, ενήλικες δημιουργίες, (αναμφίβολα χάρη στα κομψά looks του Bottega Veneta). Φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές κλασικές, σπορ εκδοχές, αλλά μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα σχέδια που έχουν κάτι το old school ανάμεσα στις ραφές τους.

1. H Nnenna Echem μάς δείχνει ενδιαφέροντες συνδυασμούς για να αναδείξουμε την vintage πλευρά του.

2. Σε neutral τόνους όπως κρεμ και μπλε, που είναι minimal chic.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.