ΣΤΙΛ

Η Emily Ratajkowski μάς δείχνει πώς να φορέσουμε το δερμάτινο παντελόνι αυτό το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

6 Οκτωβρίου 2020

Η Emily Ratajkowski μάς δείχνει πώς να φορέσουμε το δερμάτινο παντελόνι αυτό το φθινόπωρο

Η Emily Ratajkowski έχει έναν τρόπο να κάνει σχεδόν κάθε τάση δική της. Είτε πρόκειται για ένα κοστούμι ή άνετες μπότες Ugg, το μοντέλο μπορεί να ενσωματώσει τα πάντα στο προσωπικό της στιλ και το αποτέλεσμα να είναι κομψό. Το στιλ της χαλαρό και πάντα ενημερωμένο ενώ δεν λείπουν οι εκπλήξεις και οι μοντέρνες πινελιές: Aποτέλεσμα statement.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Ratajkowski βγήκε στη Νέα Υόρκη και έκανε ακριβώς αυτό, φορώντας δερμάτινο παντελόνι και δίνοντάς μας έμπνευση. Αντί να τα συνδυάσει, όπως θα περίμενε κανείς σε ένα rock look, έδωσε στο παντελόνι ένα twist. H star επέλεξε ένα δερμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα κλασικό καμηλό σακάκι με ένα λευκό μπλουζάκι. Τα κομψά αξεσουάρ της βοήθησαν επίσης και ενίσχυσαν την 80s διάθεση - μια μαύρη mini bag, γυαλιά ηλίου Krewe και μπότες με τετράγωνη μύτη. 

Το σύνολό της μας άρεσε γιατί είναι ευέλικτο και αποτελείται από κομμάτια, που οι περισσότερες έχουμε στη ντουλάπα μας. Με μικρές διαφοροποιήσεις θα το αντιγράψουμε για μια μέρα στο γραφείο, και όχι μόνο.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:Το summer style της Emily Ratajkowski

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.