ΣΤΙΛ

Tο τελευταίο outfit της Kate Middleton είναι το τέλειο office look για το φθινόπωρο


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2020

Tο τελευταίο outfit της Kate Middleton είναι το τέλειο office look  για το φθινόπωρο

H Δούκισσα του Cambridge, είναι αναμφίβολα από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες, που η κομψότητά της είναι σημείο αναφοράς και μας αρέσει να αντλούμε έμπνευση από τις εμφανίσεις της. Η Kate Middleton κάνει μία σειρά από εμφανίσεις, άλλοτε casual και άλλοτε με επίσημα looks. Πολλές φορές θυμίζει την αξέχαστη πριγκίπισσα Diana και μας συγκινεί, άλλες πάλι μας δίνει έμπνευση όπως συνηθίζει με το στιλ της.

Πρόσφατα, η Kate έκανε μια επίσκεψη σε ένα πανεπιστήμιο για να μιλήσει με τους φοιτητές για όσα ζητήματα τους απασχολούν, και αν κάτι μας κέντρισε την προσοχή, είναι το απλό αλλά παράλληλα τόσο κομψό look της. Φορούσε ένα παντελόνι γραφείου με ένα λεπτό πουλόβερ και μαύρες γόβες.

Το look ολοκλήρωνε ένα oversized σακάκι και ένα λεπτό κολιέ στο λαιμό της. Τα μαλλιά της ήταν κυματιστά, και όπως συνήθως, επέλεξε ένα natural makeup look. Aν κι εσείς αναζητάτε safe και stylish outfits για το γραφείο αυτό το φθινόπωρο, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από το παρακάτω στιλ:

https://instagram.com/p/CGAj18Jl5TA

Δείτε ακόμη:

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.