ΣΤΙΛ

Τα supermodels των ’90s επανενώνονται σαν μια σπάνια συναστρία και γίνονται ντοκιμαντέρ


Μάρθα Κουμπάνη

8 Οκτωβρίου 2020

Τα supermodels των ’90s επανενώνονται σαν μια σπάνια συναστρία και γίνονται ντοκιμαντέρ

Όταν τα supermodels Linda Evangelista, Naomi Campbell, Cindy Crawford και Christy Turlington εμφανίστηκαν στο προσκήνιο της μόδας στη δεκαετία του ’90, έμελλε να αφήσουν το σημάδι τους στη βιομηχανία, η οποία σήμερα τις χαρακτηρίζει ως θρύλους. Η χρυσή εποχή του modeling ήταν γεγονός και οι γυναίκες αυτές έλαμψαν ταυτόχρονα στις πασαρέλες σαν μια σπάνια συναστρία.


Σήμερα, 30 χρόνια μετά, τέσσερις από αυτές εκείνης της εποχής γίνονται ντοκιμαντέρ στο Apple TV, όπου η καθεμία θα αφηγηθεί τη δική της ιστορία. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο The Supermodels θα φέρει την υπογραφή της σκηνοθέτριάς Barbara Kopple, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Για να ανακοινώσουν το γεγονός, τα 4 μοντέλα δημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Instagram. «Είμαι ενθουσιασμένη για την επανένωση με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε και να εξετάσουμε ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο τα supermodels υπερέβησαν τις παραδοσιακές αντιλήψεις και τα όρια του modeling στη βιομηχανία της μόδας», έγραψε η Cindy Crawford.

Δείτε ακόμη: Τα supermodels από τη δεκαετία του 1900 που άφησαν εποχή με τις τραγικές ιστορίες τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.