ΣΤΙΛ

Η Laetitia Casta πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Saint Laurent και εντυπωσιάζει στα 42 της χρόνια


15 Οκτωβρίου 2020

Η Laetitia Casta πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Saint Laurent και εντυπωσιάζει στα 42 της χρόνια

Η Laetitia Casta είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας. Αυτή τη φορά, η 42χρονη Γαλλίδα καλλονή πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent και κόβει την ανάσα. 

Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές του 1990 και συνεργάστηκε με τους διασημότερους οίκους μόδας στον κόσμο, όπως Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Givenchy και Vivienne Westwood. Μετρά χιλιόμετρα στην πασαρέλα, αλλά και σε εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά. Σήμερα, στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εκλεπτυσμένη ομορφιά και εικόνα της..

Αυτή τη φορά, το διάσημο μοντέλο φόρεσε τις νέες, συγκλονιστικές δημιουργίες του οίκου Saint Laurent Paris και πόζαρε για τη νέα Fall/Winter 2020-2021 καμπάνια.

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να φοράει σέξι, δερμάτινο κορμάκι, ένα δερμάτινο φόρεμα που αποπνέει σεξαπίλ, αλλά και ένα ρομαντικό πουκάμισο με φιόγκο στον λαιμό σε ροζ απόχρωση.


 

 

Δείτε τις πιο κομψές εμφανίσεις της το 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.