ΣΤΙΛ

Το νέο πουλόβερ-εμμονή της Victoria Beckham


Μάρθα Κουμπάνη

19 Οκτωβρίου 2020

Το νέο πουλόβερ-εμμονή της Victoria Beckham

Η Victoria Beckham μέσα στα χρόνια έχει αλλάξει αρκετές φορές στιλ. Από τα sexy minis και τα strapless tops, ως Posh των Spice Girls, η V.B πέρασε σε μια αυστηρά minimal, ενδυματολογική φάση, όπου φορούσε μόνο total black σύνολα ή σε σπάνιες περιπτώσεις total white και πανύψηλα τακούνια.

Από τη δημιουργία του label της και μετά, η Victoria απελευθερώθηκε. Πειραματίστηκε, τόλμησε και το αποτέλεσμα την δικαίωσε, αφού σήμερα θεωρείται από τις πιο stylish γυναίκες, στο στιλ των οποίων ανατρέχουμε συχνά για έμπνευση.

Πλέον έχει εμπλουτίσει το ενδυματολογικό της ρεπερτόριο με έντονα χρώματα, ρετρό prints και σιλουέτες ενώ κάνει συχνά color blocking. Tο πιο πρόσφατο της look μάλιστα, όχι μόνο μας ενέπνευσε, αλλά θέλουμε να το αντιγράψουμε μόλις η θερμοκρασία πέσει.

Αυτό το cozy κίτρινο πουλόβερ είναι η νέα της εμμονή και δεν την αδικούμε αφού της πηγαίνει απίστευτα.

Φορούσε ένα ηλιόλουστο κίτρινο πουλόβερ από την συλλογή της για το φθινόπωρο του 2020 με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι.

To πουλόβερ με V neckline σε αυτό το φωτεινό κίτρινο έδειχνε cool, νεανικό και κομψό. Το σύνολό της είναι τέλειο για να δώσουμε χρώμα στα χειμερινά looks μας και να αισθανθούμε αισιοδοξία. Θα τη μιμηθούμε και θα το φορέσουμε με sneakers, loafers ή άνετα μποτάκια.

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.