ΣΤΙΛ

Katie Holmes: Στους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνει ποδήλατο με το νέο της σύντροφο και εμπνέει με το στιλ της


20 Οκτωβρίου 2020

Katie Holmes: Στους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνει ποδήλατο με το νέο της σύντροφο και εμπνέει με το στιλ της

H Katie Holmes διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού μετά τον χωρισμό της με τον Jamie Foxx, είναι και πάλι ερωτευμένη. Και, μάλιστα αυτή τη φορά αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα αφού δεν σταματά τις δημόσιες εξόδους με τον νέο σύντροφό της. Η γοητευτική ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 33χρονου Ιταλού σεφ, Emilio Vitolo και οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και σαν ζευγάρι απολαμβάνουν τις βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα ποδήλατά τους.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε μια ακόμη χαλαρή βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

jenny.gr

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν όπως πάντα, κομψή φορώντας ένα λευκό τοπ το οποίο συνδύασε με jeans, λευκά αθλητικά και τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα. Φυσικά και ο σύντροφός της ήταν το ίδιο casual ντυμένος και της κρατούσε το χέρι τρυφερά όσο περπατούσαν. Οι δυο τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα, κυκλοφορούσαν φορώντας τις μάσκες προστασίας και έδειχναν να απολαμβάνουν την όμορφη μέρα μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

jenny.gr
jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.