ΣΤΙΛ

Από την Βella στη Νaomi: Oι πιο διάσημες celebrities φορούν τη νέα συλλογή Givenchy του Matthew Williams


Μάρθα Κουμπάνη

24 Οκτωβρίου 2020

Από την Βella στη Νaomi: Oι πιο διάσημες celebrities φορούν τη νέα συλλογή Givenchy του Matthew Williams

Κάθε φορά που ένα μεγάλο fashion label κάνει μια σημαντική αλλαγή όπως να ανακοινώσει νέο creative director η φήμη του εκτοξεύεται. Αυτό συνέβη όταν ο Μάθιου Μ. Ουίλιαμς ανέλαβε τον κορυφαίο ρόλο στο Givenchy τον Ιούνιο, οι λάτρεις της μόδας περίμεναν ανυπόμονα να δουν τι θα έκανε ο σχεδιαστής για το γαλλικό οίκο μόδας. Ο Ουίλιαμς έκανε το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μόλις αυτόν τον μήνα, αλλά οι διασημότητες φορούν ήδη τη νέα συλλογή Givenchy, δίνοντάς της τη σφραγίδα έγκρισης του Hollywood.

Το όραμά του για τον Givenchy ενσωματώνει ένα μείγμα σκληρών και θηλυκών λεπτομερειών. Για να επιδείξει αυτήν την ιδέα, ο Ουίλιαμς επέλεξε μερικά από τα αγαπημένα ονόματα της μόδας για να μοιραστεί βασικές εμφανίσεις από την τελευταία συλλογή της μάρκας στο Instagram.

Η Laura Dern φόρεσε το κλασικό tailored κοστούμι με ένα μαύρο bralette από κάτω.

Στο άλλο άκρο του φάσματος είναι η Kendall Jenner, η οποία υιοθέτησε ένα από τα πιο λαμπερά και glam look της συλλογής. Το 24χρονο μοντέλο επέλεξε το sheer dress και opera gloves, τα οποία συνδύασε και με άλλα τολμηρά αξεσουάρ. Μπροστά της ακουμπισμένη στο πάτωμα η ΧΧL tote bag του οίκου.

Η Βella Hadid φόρεσε μαύρο τοπ με halter neck και μαύρο παντελόνι. Το μήκος του τοπ έκανε το σύνολο ενδιαφέρον ενώ λεπτομέρειες από fishnet αποκάλυπταν διακριτικά το μπούστο της.

Η Naomi Campbell - η οποία πρωταγωνιστεί στα επερχόμενα ντοκιμαντέρ The Supermodels - τόνισε το δομημένο σακάκι από το Look 5 και το συνδύασε με ένα από τα χοντρά κολιέ της συλλογής.

Η Μαρία Σαράποβα αγκάλιασε την έννοια της δύναμης και της κομψότητας της συλλογής καθώς έπαιξε με τις σκιές και την υφή του παλτό της δημιουργώντας την ψευδαίσθηση των φτερών αγγέλου.

Η Kate Moss έδωσε ένα μάθημα για το πώς να χαλαρώσετε άνετα στο σπίτι με κομψά "εξωτερικά" ενδύματα.

Η ιδρύτρια του Skims είπε ναι στα πολύ μακριά, ίσια μαλλιά για να τονίσει την ανοιχτή πλάτη του φορέματος και τη λεπτομέρεια του κόκκινου thong.

Για μια ακόμα φωτογράφηση από το σπίτι, η Kaia Gerber πόζαρε με άνετα φλατ σανδάλια τα οποία έκαναν αντίθεση με την κομψότητα του λευκού μίνι της.


Η Kylie Jenner διάλεξε ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια της συλλογής, το σακάκι με έντονους ώμους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.