ΣΤΙΛ

Το τρικ που μετατρέπει κάθε μάσκα σε κόσμημα, στην Ελλάδα έχει την σφραγίδα του Βασίλη Ζούλια


Μάρθα Κουμπάνη

26 Οκτωβρίου 2020

Το τρικ που μετατρέπει κάθε μάσκα σε κόσμημα, στην Ελλάδα έχει την σφραγίδα του Βασίλη Ζούλια

Ο Covid- 19 ηρθε στη ζωή μας και άλλαξε πολλά πράγματα. Η μόδα δεν θα μπορούσε να μείνει ανέπαφη, με την μάσκα προστασίας να επιβάλλεται πλέον καθολικά και να αναδεικνύεται ως το must αξεσουάρ. Σε καμία δεν αρέσει, σε πολλές προκαλεί ακόμα και ακμή και όλες θα θέλαμε να δείχνει πιο όμορφη. 

Οι fashion insiders βρήκαν έναν τρόπο να την κάνουν να μοιάζει με κομψό κόσμημα και να δείχνει stylish.

Στην Ελλάδα πρώτος ο Βασίλης Ζούλιας πρότεινε το έξυπνο αυτό στιλιστικό κόλπο που κάνει κάθε μάσκα μια elegant προσθήκη.

Τις περασμένες σεζόν φορέσαμε εντυπωσιακές και υπερμεγέθεις αλυσίδες στους βραχίονες των γυαλιών ηλίου αλλά και οράσεως.  Η vintage αυτή τάση φορέθηκε από τις πιο ενημερωμένες και επιδραστικές γυναίκες της μόδας.

Ο Bασίλης Ζούλιας  αποφάσισε τα μοντέλα του στο virtual show για την άνοιξη/καλοκαίρι 2021 να φορούν μάσκες με όμορφα prints και chic αλυσίδες να κρέμονται από το πλαϊνό μέρος (εκεί δηλαδή που βρίσκεται το λάστιχο). 

jenny.gr

O καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής χρησιμοποίησε αληθινά κολιέ και αλυσίδες και με μια απλή κίνηση κατάφερε να μας κάνει να δούμε τις μάσκες με άλλο μάτι.

Στο backstage τα μοντέλα του φορούσαν μάσκες στολισμένες με σειρές από πέρλες.

 Και στο εξωτερικό όμως δεν είναι λίγα τα brands που προτείνουν την mask chain.

 

 

 


Οι αλυσίδες δε μπορούν να αντικαταστήσουν εξ ολοκλήρου τα λάστιχα της μάσκας, ενώ θα πρέπει να απολυμαίνονται πριν από κάθε χρήση.


Ήδη πάντως, στο Asos, στο Etsy και στο Amazon βρίσκεις τεράστια ποικιλία σε σχέδια και τιμές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.