ΣΤΙΛ

Πώς θα απογειώσετε τα Working From Home σύνολα


Μάρθα Κουμπάνη

12 Νοεμβρίου 2020

Πώς θα απογειώσετε τα Working From Home σύνολα

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική στιγμή για να ανανεώσουμε το στιλ μας και συγκεκριμένα να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις στο χώρο εργασίας, ακόμα και τώρα που δουλεύουμε από το σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση τα looks θέλουμε να είναι updated, σύμφωνα με τις τελευταίες λέξεις της μόδας, αλλά και ευκολοφόρετα.

Tο wake, pray slay δεν γίνεται πράξη χωρίς μία κούπα ζεστό καφέ ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να πάμε πιο μακριά από το καθιστικό του σπιτιού μας. Η πρωινή μας ιεροτελεστία περιλαμβάνει οπωσδήποτε το άρωμα του φρέσκου και καλοκαβουρδισμένου Nescafé® Gold, που πλημμυρίζει τις αισθήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή, ανοίγοντας την ειδικά σχεδιασμένη, πολυτελή, γυάλινη συσκευασία, φιλική προς το περιβάλλον, που "κλειδώνει" το άρωμα, για να διατηρεί τη γεύση αναλλοίωτη μέχρι την τελευταία σταγόνα.

jenny.gr

Από την άλλη, το στιλ μας παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας σχεδόν όσο και καφές μας: Όχι μόνο μπορεί να διευκολύνει την εργασιακή ρουτίνα αλλά και να απογειώσει την διάθεση μας. Τόσο το στιλ όσο και ο καφές είναι για την καθεμία ξεχωριστά, αφού εκφράζουν την προσωπικότητα μας και την αναδεικνύουν, με τρόπο μοναδικό.

Προτεραιότητα μας είναι η άνεση και φυσικά η κομψότητα Μonday to Friday.

Βρισκόμαστε σε καθεστώς τηλεργασίας και το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει τηλεδιασκέψεις και πολλά Ζoom calls στα οποία θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες, όσο και το αγαπημένο μας ρόφημα. 

jenny.gr

Οι ώρες στο home office περνούν πιο ευχάριστα με την συνοδεία του αγαπημένου μας Nescafé® Gold, που αποτελεί την καλύτερη παρέα στο 09.00-17.00, μιας και μόνο κούπα ποτέ δεν είναι αρκετή.

Μήπως λοιπόν αυτό το φθινόπωρο είναι η ώρα να αναβαθμίσετε τα working from home looks;

Ανεξάρτητα από το dress code, -από αυστηρό και sleek, formal που περιλαμβάνει κουστούμι και πουκάμισα, σε casual chic - τα WFH looks θέλουμε να είναι προσεγμένα και κομψά, χωρίς να στερούνται σε ενδιαφέρον και χαρακτήρα.

Μαγικό συστατικό για να τα πετύχουμε; η ισορροπία (σαν κι αυτή του καφέ μας ξέρετε)!

 1. Επενδύστε στα basics

jenny.gr

Τα κομμάτια που αποκαλούμε basics είναι συνήθως η τέλεια βάση για ένα elegant office look. To λευκό Τ-shirt, το μαύρο παντελόνι, ένα απλό ζιβάγκο μπορούν να γίνουν ο ιδανικός καμβάς για να "ζωγραφίσετε" τα ωραιότερα εργασιακά σύνολα. Tα basics είναι τόσο διαχρονικά όσο και η εκλεπτυσμένη γεύση και άρωμα του αγαπημένου μας καφέ, ο οποίος είναι δίπλα μας σε κάθε διαδικτυακό meeting.

2. Δανειστείτε από την αντρική γκαρνταρόμπα

jenny.gr

Items δανεισμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα όπως το διαχρονικό λευκό πουκάμισο  - το button down-,  και ένα καλό blazer (το οποίο αν είναι και οversized ακόμα καλύτερα) θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

3. Προσθέστε θηλυκές λεπτομέρειες

jenny.gr

Τα αξεσουάρ είναι ικανά να αναδείξουν κάθε look ειδικά για το γραφείο. Προσθέστε θηλυκές λεπτομέρειες, όπως μεταξωτά μαντήλια, στέκες και headbands και κομμάτια σε φωτεινή απόχρωση.

4. Ισορροπία

Δώστε χαρακτήρα στο look έτσι ώστε να εκφράζει την προσωπικότητα σας, όμως φροντίστε να υπάρχει ισορροπία, στα χρώματα, τα prints και τις υφές. Οι μικρές λεπτομέρειες στις επιλογές είναι που κάνουν τη διαφορά, και μετατρέπουν ένα mainstream επαγγελματικό ντύσιμο σε πιο premium. Ακριβώς όπως και ο καφές μας, με την τέλεια βελούδινη γεύση του και το άρωμα που μένει ανεξίτηλο.

5. Mην υποτιμάτε τα κοσμήματα

jenny.gr

Τα κοσμήματα και ιδίως τα χρυσά είναι ένα απαραίτητο στοιχείο αφού χαρίζουν λάμψη (για να κάνει bling bling μέσα από την κάμερα οποιασδήποτε εφαρμογής) με μια κίνηση και κάνουν κάθε εμφάνιση να δείχνει tailored, σοφιστικέ και με μια δόση πολυτέλειας. Πολυτελής όπως η ανώτερη ποιότητα του γευστικά πλούσιου και αρωματικού Nescafé® Gold.

Sponsored by Nescafé®

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.