ΣΤΙΛ

Η Olivia Palermo με 3 νέα looks απέδειξε ποια είναι η πιο κομψή οutfit formula του φθινοπώρου


Μάρθα Κουμπάνη

27 Οκτωβρίου 2020

Η Olivia Palermo με 3 νέα looks απέδειξε ποια είναι η πιο κομψή οutfit formula του φθινοπώρου

To όνομα της Olivia Palermo σίγουρα, κάτι σας λέει. Είναι συνώνυμο του στιλ με ειδικότητα στο mix & match. Η Palermo χαρακτηρίζεται από πολλούς, ιέρεια της κομψότητας, ενώ δεν αφήνει την εμφάνισή της στην τύχη ακόμα  και σε μία απλή βόλτα με τον σκύλο της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το τελευταίο διάστημα, μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο smart & chic εμφανίσεις, οι οποίες πλέον περιλαμβάνουν και μάσκα προστασίας ή ένα μεταξωτό μαντήλι στη θέση της. Για τα τρία πιο πρόσφατα σύνολα της, εμπιστεύτηκε μια συγκεκριμένη outfit formula, η οποία τη δικαίωσε. Το combo, στο οποίο επέδειξε εμπιστοσύνη τρις, είναι η midi φούστα και τα combat boots. 

Για το πρώτο look πόνταρε στο total leather, με δερμάτινη midi φούστα και πουκάμισο, τα οποία συνδύασε με άνετα flat μποτάκια και ένα εξαιρετικό καρό παλτό σε πράσινη απόχρωση. Ολοκλήρωσε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, δηλαδή μια κροκό hand bag σε κυπαρισσί, γυαλιά ηλίου και ένα καρό κόκκινο μαντήλι στο πρόσωπο της.

Στη δεύτερη περίπτωση αποφάσισε να αναδείξει την πιο girly και ρομαντική πλευρά της, με  μια midi φούστα από πλούσιο τούλι σε baby blue. Ωστόσο, κατάφερε για μία ακόμα φορά να φέρει την ισορροπία και με την προσθήκη ενός cozy πουλόβερ στο ίδιο χρώμα, αλλά και τα μαύρα αρβυλάκια να κάνει το look της πιο cool. Η λευκή τσάντα ήταν το αξεσουάρ που έδινε extra elegance. Tαυτόχρονα, το half tuck, (σ.σ. στιλιστικό τρικ, το οποίο θέλει τα πουκάμισα και τοπ μέσα από το παντελόνι ή φούστα κατά το ήμισυ), απογείωσε το outfit. 

Tέλος, στο ίδιο σύνολο έκανε μερικές αλλαγές και προσθήκες. Φόρεσε ξανά την ίδια φούστα (σπάνιο για την Ο.P), αυτή τη φορά με μπεζ πλεκτό με λαιμόκοψη και το πιο stylish παλτό με ροζ gingham pattern! 

Kαι οι τρεις εμφανίσεις της πέρασαν δύο πολύ ξεκάθαρα μηνύματα στις fashionistas. Πρώτον, ο συνδυασμός της midi skirt με μποτάκια είναι ό,τι πιο ευκολοφόρετο και δεύτερον, ότι το καρό θα πρωταγωνιστήσει και φέτος τον χειμώνα.

Δείτε τα looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.