ΣΤΙΛ

Πώς να φορέσετε το καπιτονέ πανωφόρι για να μη δείχνει "old fashioned" και σας προσθέτει χρόνια


Μάρθα Κουμπάνη

29 Οκτωβρίου 2020

Πώς να φορέσετε το καπιτονέ πανωφόρι για να μη δείχνει "old fashioned" και σας προσθέτει χρόνια

Το ταπεινό παλτό puffer έχει διανύσει πολύ δρόμο από τις αρχικές του sporty εκδοχές. Χάρη στη Drake, τη συλλογή A / W 16 του οίκου Balenciaga και τη συνεχή αναζήτηση μας για άνεση, είμαστε στην εποχή του μοντέρνου καπιτονέ παλτό και φυσικά των puffers.

Και το 2020 πρόκειται να δει αυτό το ρούχο να κερδίζει ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα, καθώς η πλειοψηφία της κοινωνικής μας ζωής θα πραγματοποιείται έξω κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Καθώς αυτά τα μπουφάν τείνουν να μας καλύπτουν εντελώς (ειδικά αν έχετε ένα μάξι πανωφόρι), μπορούν να σας αφήσουν να αισθάνεστε σαν να είναι δώρον άδωρο να φοράτε κάτι συναρπαστικό από κάτω.

Αλλά αυτό δεν ισχύει.

Ένας ακόμα μύθος: To καπιτονέ πανωφόρι είναι απίστευτα vintage αλλά όχι οld fashioned. Ωστόσο ενέχει τον κίνδυνο να προσθέσει χρόνια στο στιλ και την εμφάνιση σας, κάτι που φυσικά δεν θέλετε.

 Για αυτό αναζητήσαμε τα πιο έξυπνα και μοντέρνα σύνολα που το κάνουν να δείχνει μίνιμαλ και νεανικό.

 Ρίξαμε μια ματιά στο πώς το φορούν μερικές από τις αγαπημένες μας Instagrammers και βρήκαμε μερικά fun looks ρούχα που θα σας κάνουν να λατρέψετε να φοράτε το παλτό σας ξανά.

1. Επιλέξτε ένα σε ζωηρή pastel απόχρωση και  φορέστε το πάνω από μαύρο φόρεμα και μπότες

 

how to wear a puffer coat

2. Οversized καπιτονέ πανωφόρι με τζιν και μποτάκια

how to wear a puffer coat

 

3. Καπιτονέ παλτό με ζώνη, με λευκό T-shirt και μαύρο παντελόνι

how to wear a puffer coat

4. Mε ένα silk scarf στα μαλλιά

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.