ΣΤΙΛ

O oίκος Dior παρουσιάζει την συλλογή Cruise 2021 μέσα από μία παραμυθένια καμπάνια


Μάρθα Κουμπάνη

2 Νοεμβρίου 2020

O oίκος Dior παρουσιάζει την συλλογή Cruise 2021 μέσα από μία παραμυθένια καμπάνια

Μετά το εντυπωσιακό show με τα παραδοσιακά ιταλικά τραγούδια και τις γεμάτες κεντήματα και περίτεχνες λεπτομέρειες δημιουργίες ο οίκος Dior επιστρέφει με την καμπάνια της Cruise 2021 συλλογής.

jenny.gr

Οι εικόνες στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Fabein Baron μας μεταφέρουν στην Απουλία. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τις ιταλικές ρίζες της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Dior Maria Grazia Chiuri και τις αναμνήσεις της από αυτόν τον ξεχωριστό τόπο. 

jenny.gr

Τα μοντέλα μοιάζουν με εξωτικά πλάσματα σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, ενώ οι χορευτές της ομάδας La Notte della Taranta κινούνται στους ρυθμούς του Pizzica. Ο χορός αυτός, βασίζεται σε τοπικό θρύλο που τον θέλει να αποτρέπει τις δυσάρεστες συνέπειες από το τσίμπημα μιας αράχνης.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Lean Lui, με καταγωγή από το Χονγκ-Κονγκ. Η φωτογράφος κατάφερε να αναδείξει με μοναδικό τρόπο την άψογη δουλειά των Ιταλών τεχνητών που εργάστηκαν για τα κομμάτια της συλλογής.

jenny.gr
jenny.gr

Δείτε τα ωραιότερα runway looks της συλλογής:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS