ΣΤΙΛ

Οι editors του jenny.gr σας προσκαλούν να κάνετε ένα διάλειμμα με στιλ


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2020

Οι editors του jenny.gr σας προσκαλούν να κάνετε ένα διάλειμμα με στιλ

Tο στιλ μας είναι κάτι το ξεχωριστό για την καθεμία και μέσα από αυτό μπορούμε να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας και να δείξουμε στους άλλους ένα κομμάτι του εαυτού μας.

Είναι επίσης ένας από τους τρόπους που μπορεί να μας ανεβάσει τη διάθεση, ειδικά σε δύσκολες περιόδους που οι συνθήκες μας περιορίζουν σε πολλά.

Σίγουρα το γεγονός ότι αρκετοί από εμάς ακολουθούν πλέον το μοντέλο της τηλεργασίας που άλλαξε την καθημερινότητα και φυσικά και τα outfits μας. Νούμερο 1 top trend η πιτζάμα μας, αλλά θα δεις πως όταν αφιερώνεις λίγο χρόνο σε σένα, ακόμα και αν βρίσκεσαι μόνη στο σπίτι, αυτόματα ανεβαίνει η διάθεσή σου!

Και αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα και να εμφανίσεις την red carpet εκδοχή σου ακόμα και όταν δουλεύεις από το σπίτι! 

Χριστίνα: Τhe "gold" mummy edition

jenny.gr

Τηλεργασία με παιδί. Σημειώστε ότι το παιδί είναι μόλις 20 μηνών. Λάβετε υπόψη ότι σε αυτή την ηλικία νιώθει έντονα το αίσθημα του αποχωρισμού. Φανταστείτε λοιπόν, εμένα στον υπολογιστή και τον Χάρη πάνω μου, στο σβέρκο, στα πόδια, πάνω στο laptop. Κάπως έτσι περνούν οι μέρες της τηλεργασίας και όχι δεν παραπονιέμαι, γιατί ο μικρός τα κάνει όλα πιο δύσκολα αλλά και πιο όμορφα.

jenny.gr

Παρόλα αυτά αποφάσισα, σε αυτή την καραντίνα να μην μείνω μέσα στις άνετες και χουχουλιάρικες φόρμες μου, αλλά να το ζήσω λίγο. Εξάλλου, προσωπικά έζησα εγκυμοσύνη, λοχεία και πολύ γρήγορα καραντίνα. Επομένως, έχω τόσα ρούχα, με το ταμπελάκι ακόμα, αφόρετα για τους προφανείς λόγους. Ήρθε η ώρα τους λοιπόν.

jenny.gr

Τηλεργασία και glam breaks με τον Χάρη και την νέα KitKat Gold. Χρυσή η KitKat, παγιέτα εγώ, έτσι για να συμβαδίζουμε. Και φυσικά ο Χάρης δίνει το παρόν τόσο στην homey εκδοχή, όσο και στην "breaky"..

Μάρθα: The "Gold" & The Beautiful

Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη υποχρεώσεις και τρέξιμο και όσο κι αν αγαπώ να προετοιμάζω τα outfits μου από το προηγούμενο βράδυ, είναι πολλές οι φορές που δεν προλαβαίνω ούτε αυτό.

jenny.gr

Οι ώρες στο pc περνούν βασανιστικά αργά και μένω να χαζεύω στην οθόνη μου τα πιο εντυπωσιακά σύνολα των fashion insiders από τις Εβδομάδες Μόδας. Πάντα δείχνουν τόσο stylish, ενώ δεν διστάζουν να προσθέσουν τις πιο glam νότες, όπως χρυσά κοσμήματα, ακόμα και στα καθημερινά σύνολά τους. Προσωπικά λατρεύω το ζεστό κίτρινο χρυσό χρώμα τους γιατί αποπνέει μια vintage αίγλη, άλλης εποχής.
Με λίγες χρυσές πινελιές ακόμα και τα πιο απλά looks μετατρέπονται σε statement. Τότε είναι που σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ένα διάλλειμα. Αποθηκεύω το άρθρο μου, δυναμώνω λίγο τη μουσική και κάνω ένα διάλλειμα. 

jenny.gr

Η τέλεια παρέα σε αυτό είναι η νέα ΚitKat Gold. Την παίρνω στα χέρια και μεταμορφώνομαι σε μία από εκείνες τις Influencers με τα αστραφτερά φορέματα και τα καλοραμμένα blazers. Η πλούσια καραμελένια γεύση της ολοκληρώνει τέλεια το look και το στιλιστικό μου διάλειμμα..

jenny.gr

Κατερίνα: Do try this at home

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Η υγεία είναι πάνω από όλα, αλλά η αλήθεια είναι ότι το να μένεις στο σπίτι, να βγαίνεις μόνο για τα απαραίτητα και να κυκλοφορείς με την ίδια αμφίεση από το πρωί ως το βράδυ (στα πιο δύσκολα ακόμη και ως το άλλο πρωί), δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστη.  
Το βασικό μάθημα το πήραμε στο πρώτο lockdown: δεν ανοίγεις υπολογιστή αν δεν αφήσεις τις πιτζάμες στην άκρη. Οπότε σηκώνομαι το πρωί, ετοιμάζομαι σα να έχω να πάω στο γραφείο (ευτυχώς κάποιες μέρες από αυτές πηγαίνω κιόλας), φτιάχνω καφέ και πατάω το power button. 

jenny.gr

Υπάρχουν, όμως, μερικές φορές που δεν αρκεί αυτό. Αφήνω στην άκρη τη δουλειά, κάνω γυμναστική, βγάζω τον Kobe βόλτα, πειραματίζομαι στην κουζίνα, μιλάω στο τηλέφωνο, βλέπω ''How to Get Away with Murder'' (ναι, τώρα το ξεκίνησα), αλλά και πάλι δεν πετάω στα ουράνια.

Τότε, λοιπόν, προσπαθώ να ξεγελάω τον εαυτό μου. Θυμάμαι την παλιά καθημερινότητά μου και κάνω την κίνηση ματ: βάζω ένα φόρεμα, λίγο άρωμα και το αγαπημένο μου έντονο κραγιόν και κάνω το απαραίτητο glam break παρέα με τη νέα αγαπημένη μου συνήθεια: την KitKat Gold. Λίγο η απίστευτη γεύση της καραμέλας, λίγο το παιχνίδι με το στιλ, η διάθεσή μου αλλάζει στο λεπτό.

Δοκιμάστε τη και με ευχαριστείτε μετά.

jenny.gr

Ελένη: These are the golden days

Αν κάτι θέλω να αλλάξω στην καθημερινότητά μου, αυτή είναι η ρουτίνα μου. Οι μέρες πίσω από έναν υπολογιστή δεν είναι πάντα εύκολες αν και για μένα, που λατρεύω να γράφω για την ομορφιά, περνούν τις περισσότερες φορές πολύ ευχάριστα. Αλλά και πάλι επιζητώ μέσα στη μέρα μου να κάνω κάτι για μένα, να μου δώσω ένα γλυκό διάλειμμα που θα μου ανεβάσει τη διάθεση και θα μου χαρίσει όση έμπνευση χρειάζομαι για να συνεχίσω να γράφω για τα hot trends στο μακιγιάζ και reviews για τα αγαπημένα μου skincare προϊόντα.

Τελευταία λοιπόν ανακάλυψα ότι αυτό που  «σπάει» την ρουτίνα μου είναι να ντύνομαι με στιλ μέσα στο σπίτι μου. Ναι, ίσως ακούγεται περίεργο αλλά αυτή η διαδικασία τονώνει την αυτοπεποίθηση μου και με κάνει να αισθάνομαι πιο δημιουργική και χαρούμενη.

Φυσικά όταν ξεκινάω να ετοιμάζομαι, η αγαπημένη μου παρέα είναι η νέα ΚitKat Gold.

jenny.gr

Μάλιστα το χρυσό περιτύλιγμα της μου έδωσε έμπνευση για να δημιουργήσω ένα εντυπωσιακό golden eye look που κάνει τα μάτια μου να λάμπουν.
Η μοναδική γεύση της με συναρπάζει και κάθε δαγκωνιά είναι ένα ταξίδι απόλαυσης για μένα που με βοηθάει να κάνω ένα υπέροχο στιλιστικό διάλειμμα!

jenny.gr

Sponsored by KitKat

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.