ΣΤΙΛ

Η Jennifer Lopez φόρεσε το L.B.D με τον πιο cool τρόπο και μας ενέπνευσε για casual σύνολα


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez φόρεσε το L.B.D με τον πιο cool τρόπο και μας ενέπνευσε για casual σύνολα

Η Jennifer Lopez φόρεσε κομμάτια από τη νέα συλλογή υποδημάτων της σε συνεργασία με τo DSW και δημιούργησε τα πιο stylish φθινοπωρινά σύνολα. Σε ένα look έδωσε νέα πνοή σε ένα μικρό μαύρο φόρεμα, συνδυάζοντάς το με το πιο ζεστό δερμάτινο τζάκετ από τη Nicole Benisti. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, η Lopez επέλεξε τα νέα σουέτ μποτάκια με κορδόνια Jordie από την ομώνυμη σειρά παπουτσιών της, JLo Jennifer Lopez.

Σε μια άλλη εμφάνιση για το online shop υποδημάτων και αξεσουάρ, η J-Lo επέλεξε πουκάμισο με κάθετες ρίγες και ψηλοτάκουνα ankle boots από λουστρίνι.

Η λαμπερή star πρόσφατα έκανε ντεμπούτο στο χώρο των υποδημάτων. Αν και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά brands, η συλλογή JLo Jennifer Lopez στο DSW είναι η πρώτη της αποκλειστική σειρά παπουτσιών. Περιλαμβάνει τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια από πλατφόρμες και λαμπερές γόβες έως strappy πέδιλα, σε affordable τιμές.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.