ΣΤΙΛ

Tα κορίτσια της μόδας καταρρίπτουν έναν από τους μεγαλύτερους μύθους του στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

13 Νοεμβρίου 2020

Tα κορίτσια της μόδας καταρρίπτουν έναν από τους μεγαλύτερους μύθους του στιλ

Ακόμα και μέχρι σήμερα, ακόμα και στην μόδα υπάρχουν λανθασμένα στερεότυπα. Κανόνες και μύθοι του στιλ από παλιά έρχονται σήμερα να καταρριφθούν από τις πιο γενναίες και τολμηρές στιλιστικά. Οι κανόνες άλλωστε φτιάχτηκαν για να σπάνε.

Μια ξεπερασμένη άποψη αφορά ορισμένους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως το μαύρο με το καφέ.

Η σύγχρονη κομψότητα όπως διαμορφώνεται φαίνεται πως απορρίπτει αυτό το μύθο. Έτσι πλέον τα fashion girls και οι πιο επιδραστικές Influencers δεν διστάζουν να συνδυάσουν τα δύο σκούρα χρώματα που στο παρελθόν αποτέλεσαν faux pas.

H Rosie Huntington Whiteley ήταν από τις πρώτες που ενέκριναν το combo και απέδειξε ότι είναι παραπάνω από chic.

Tα σύνολα σε καφέ και μαύρο δείχνουν ψαγμένα και απερίγραπτα sophisticated.

Πώς το κάνουν; Επενδύουν σε ένα καλό παλτό σε σοκολατί. Συχνά με μάξι μήκος και ζώνη που το κάνει να δείχνει πιο πλούσιο. Από μέσα επιλέγουν total black ή σπάνε το μαύρο με πουκάμισα και κασμιρένια τοπ σε υπόλευκους τόνους. Με αυτόν τον τρόπο φωτίζουν το σύνολο.

Επιλέγουν μαύρες μπότες στην πιο μοντέρνα combat εκδοχή και είτε μαύρη τσάντα ή σε tan leather. Ποιος είπε λοιπόν ότι το black & brown δε μπορεί να είναι stylish.

Δείτε περισσότερα looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.