ΣΤΙΛ

Η Irina Shayk φόρεσε την τάση του χειμώνα και θα την αντιγράψουμε σήμερα κιόλας


Μάρθα Κουμπάνη

25 Νοεμβρίου 2020

Η Irina Shayk φόρεσε την τάση του χειμώνα και θα την αντιγράψουμε σήμερα κιόλας

Η θερμοκρασία έχει πέσει πλέον αρκετά και ο καιρός απαιτεί ένα ζεστό και stylish πανωφόρι. Tα quilted ή padded coats, όπως και τα πιο φουσκωτά puffer και τα duvet jackets, είναι από τις πιο δυνατές τάσεις του φετινού χειμώνα. Τα quilted coats ή αλλιώς καπιτονέ πανωφόρια είναι η πιο vintage chic εκδοχή που φέτος έχουν λατρέψει οι fashion lovers.

Η Irina Shayk σαν γνήσια master του sporty chic μόλις φόρεσε το καπιτονέ Jacket με τον δικό της μοναδικό τρόπο και το έκανε πιο cool. Σε μία βόλτα με την κόρη της, η Shayk επέλεξε ένα quilted jacket Barbour, το οποίο συνδύασε με μαύρο κολάν, μαύρο bralette top και μποτάκια Dr.Martens. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με suede τσάντα σε καφέ απόχρωση και προστατευτική μάσκα.

jenny.gr

To δικό της quilted jacket σε χακί ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί άνετα πάνω από ένα αθλητικό κατά τα άλλα σύνολο, όπως αυτό με τα leggings και το cropped top. Η Irina αποκάλυψε διακριτικά τους γυμνασμένους κοιλιακούς της ενώ παρέμεινε ζεστή και άνετη για μια ακόμα κουραστική μέρα στη ζωή μιας super mama.

Δείτε ακόμη: 7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.