ΣΤΙΛ

Πώς να φορέσετε το μαύρο κολάν αν είστε άνω των 40 ώστε να δείχνει κομψό


Μάρθα Κουμπάνη

28 Νοεμβρίου 2020

Πώς να φορέσετε το μαύρο κολάν αν είστε άνω των 40 ώστε να δείχνει κομψό

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα fashion staple ως το πιο χρηστικό και απαραίτητο, αυτό σίγουρα θα ήταν το μαύρο κολάν. Εκτός από τέλεια εφαρμογή και άνεση, είναι εξαιρετικά ευκολοφόρετο. Μίνιμαλ, συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα από τα ρούχα και τα παπούτσια μας και είναι η τέλεια βάση για το στιλ μας.

Το μαύρο legging είναι διαχρονικό και λατρεύεται από γυναίκες όλων των ηλικιών. Πώς το φορούν όμως, οι γυναίκες άνω των 40 και δείχνουν κομψές; Τα 40 είναι από τις πιο δημιουργικές δεκαετίες στη ζωή μιας γυναίκας αφού καθεμία θέλει να είναι stylish.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικά σημεία που χρειάζονται προσοχή για να μη δείχνει "πρόχειρο" ή πολυφορεμένο τo κολάν σε κάθε ηλικία. Επιπλέον οι περισσότερες έχουμε μικρές ατέλειες που θέλουμε να κρύψουμε, (οk, εκτός αν σε λένε J.Lo).

Εμείς τα εντοπίσαμε:

1. H τέλεια εφαρμογή 

Το σωστό νούμερο και η ύφανση είναι σημαντικά. Θέλουμε leggings που σμιλεύουν και αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και είναι ποιοτικά.

2. Η ποιότητα

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να διαγράφει τα εσώρουχα ή τις ατέλειες μας για αυτό και αναζητάμε πιο πυκνές συνθέσεις και ελαστικά υλικά.

Φορέστε το με μακρύ blazer και ζώνη.

jenny.gr

Με διαχρονικά παλτό και preppy αναφορές δείχνει σοφιστικέ. 

jenny.gr

Τολμήστε το έντονο χρώμα και δημιουργήστε statement σύνολα. 

jenny.gr

 Με chunkhy trainers δείχνουν cool σε κάθε δεκαετία και φυσικά, και στα 40.

jenny.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.