ΣΤΙΛ

Aν η Ashley Olsen λέει ότι αυτό το αμφιλεγόμενο παπούτσι είναι τάση, δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε


Μάρθα Κουμπάνη

2 Δεκεμβρίου 2020

Aν η Ashley Olsen λέει ότι αυτό το αμφιλεγόμενο παπούτσι είναι τάση, δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε

Από τότε που άφησαν τον κινηματογράφο και έκαναν το πέρασμα στον κόσμο της μόδας, οι αδερφές Οlsen αναδείχθηκαν στις πιο στιλάτες και πρωτοπόρες του χώρου. Kαθιερώθηκαν ως ιέρειες του μινιμαλισμού με τα μονοχρωματικά -συνήθως ασπρόμαυρα- σύνολα και τα υπερμεγέθη αξεσουάρ να φτάνουν μέχρι τον πυρήνα της αισθητικής τους.

H Ashley olsen έκανε μία σπάνια εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης.Oι δύο αδελφές σπάνια εμφανίζονται δημόσια αλλά όταν το κάνουν μας κάνουν να θέλουμε να πετάξουμε όλη μας την ντουλάπα και αντ' αυτού να τυλιχτούμε σε ένα blanket coat και ένα oversized ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Αυτό που συνήθως κάνουν οι αδελφές Οlsen είναι να δημιουργούν ένα incognito dressing, το οποίο αγαπάμε να αποκαλούμε μόδα. Το τελευταίο look της Ashley περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα σανδάλια. Αυτή τη φορά το είδωλο του στιλ και συνιδρύτρια του brand Τhe Row εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι Βirkenstocks, παρά το γεγονός ότι μας έχει συνηθίσει σε πολύ πιο ακριβά παπούτσια.

Για την ακρίβεια επέλεξε ένα από τα πιο καινούργια e-shop που όλοι αγαπάμε να μισούμε, τα birkenstock Boston clogs. Tα Βoston clogs είναι ένα φλατ σαμπό με casual ύφος και άνετη εφαρμογή. Το συγκεκριμένο παπούτσι είναι στην πραγματικότητα ένα slip-on, που αποκαλύπτει την φτέρνα και είναι φτιαγμένο συνήθως από σουέντ και πολλές φορές επενδυμένο με shearling.

Η ειρωνεία βέβαια είναι ότι η Βοστώνη δεν ανήκει στα μέρη όπου ο φωτογραφικός φακός θα μπορούσε να εντοπίσει τις δίδυμες Μary-kate και Ashley. Το fashion icon ήταν τυλιγμένο μέσα σε ένα μακρύ puffer πανωφόρι πάντα με το αγαπημένο της total black. Αν αγαπάτε κι εσείς το ίδιο το minimal  στιλ, θα λατρέψετε αυτή την εμφάνιση και θα θελήσετε να την αντιγράψετε.

Ξεκινήστε από τα παπούτσια.

jenny.gr

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.