ΣΤΙΛ

Αυτά τα statement πλεκτά είναι τέλεια για την "party season" του 2020


Μάρθα Κουμπάνη

7 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά τα statement πλεκτά είναι τέλεια για την "party season" του 2020

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το "πάρτι" είναι η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό όταν κοιτάξουμε πίσω το 2020, αλλά ακόμη και υπό τους περιορισμούς του social dinstancing, είμαι σίγουρη ότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βρούμε έναν τρόπο να γιορτάσουμε αυτά που αξίζουν.

jenny.gr

Οπότε όχι, ίσως να μην φορέσουμε τα καλά μας και να μην φορέσουμε πανύψηλα τακούνια, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί το ταπεινό jumper είναι εδώ για να σώσει τα looks και τη διάθεση των φετινών γιορτών.

Από τον Loewe έως τον JW Anderson, είδαμε πολλά πλεκτά runways με γιορτινή διάθεση, με κεντήματα, διακοσμημένα με πέτρες και μεταλλικά lurex νήματα, κουμπιά αληθινά κοσμήματα ακόμα και φτερά. Φυσικά δεν έλειπαν οι πλούσιοι και ανατρεπτικοί όγκοι στα μανίκια και τους ώμους, ενώ και τα ντεκολτέ δεν περνούσαν αδιάφορα, πότε με πρωτότυπα και σέξι "κοψίματα", και πότε με φιόγκους ή υπερμεγέθεις γιακάδες.

jenny.gr

Τα πλεκτά αυτά είναι τέλεια και για τις εμφανίσεις μας στο Zoom. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα από αυτά με τις παγιέτες ή τα φτερά και να το συνδυάσουμε με ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα και μπότες.

Οι μέρες που δεν θέλαμε να φορέσουμε το παλτό μας γιατί θα έκρυβε το εκθαμβωτικό μας party look, πέρασαν. Φέτος, μένουμε cozy, διατηρώντας το bling bling σε μικρές δόσεις στα σύνολά μας και είμαστε το ίδιο έτοιμες για party, (το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βλέπουμε την ώρα να φύγει το 2020).

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.