ΣΤΙΛ

H Lily Collins εμφανίστηκε στα MTV Movie & TV Awards 2020 με την πιο σέξι τάση στα φορέματα


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2020

H Lily Collins εμφανίστηκε στα MTV Movie & TV Awards 2020 με την πιο σέξι τάση στα φορέματα

Πλέον όλες οι απονομές και οι λαμπερές εκδηλώσεις βραβείων λόγω του νέου κορωνοϊού έχουν πάρει άλλη μορφή. Ανάμεσα σε αυτά, και τα φετινά MTV Movie & TV Awards για το 2020, με θέμα “Greatest of All Time Special”. Όλα πραγματοποιούνται χωρίς κοινό και μεταδίδονται τηλεοπτικά, αλλά φυσικά δεν λείπουν οι λαμπερές παρουσίες στο red carpet.

Φέτος, ήταν μια αναδρομή στις προηγούμενες τέσσερις δεκαετίες με σκοπό να αναδειχθούν οι καλύτερες στιγμές σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Σε αυτό το virtual event παρευρέθηκε και η αγαπημένη ηθοποιός, Lily Collins, η πρωταγωνίστρια της σειράς "Emily in Paris" η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα, με το οποίο επέλεξε να εμφανιστεί.

Η 31χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί των MTV Movie & TV Awards 2020, φορώντας ένα εφαρμοστό, μαύρο latex φόρεμα, το οποίο τόνιζε μοναδικά το σώμα της. Το είχε συνδυάσει με pointy μαύρα ψηλοτάκουνα. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά, τονίζοντας έτσι τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.