CELEBRITIES

Η Kylie Jenner στόλισε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2020

Η Kylie Jenner στόλισε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της

H 23χρονη Kylie Jenner εκτός από μια πετυχημένη επιχειρηματίας, που μάλιστα τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα νέων προϊόντων από τα δικά της brands ομορφιάς λόγω των εορτών, είναι και μια νέα μαμά που όπως μας δείχνει μέσα από τα social media, φροντίζει για όλα.

Ανάμεσα στα πράγματα που απολαμβάνει να κάνει, είναι να διακοσμεί και το σπίτι με το προσωπικό της γούστο. Πρόσφατα λοιπόν, έδειξε στους followers της στο Instagram το χριστουγεννιάτικο δέντρο που επέλεξε για φέτος, και τα θετικά σχόλια έπεσαν βροχή, αφού πράγματι ο στολισμός είναι άκρως εντυπωσιακός. Φέτος, η ίδια προτίμησε μια κλασική εκδοχή, αλλά αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο, ήταν το ύψος του δέντρου, το οποίο, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, έφτανε το ταβάνι.

Ανεβάζοντας στα social media μια σειρά από emojis με χριστουγεννιάτικα δέντρα, η Kylie άφησε να εννοηθεί πως τα γιορτινά έλατα θα είναι και το θέμα της νέας της συλλογής, κι έτσι επέλεξε να κάνει μια grande διακόσμηση αυτές τις γιορτές.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.