ΣΤΙΛ

Αυτές οι jumpsuits θα σας δώσουν το glam που χρειάζεστε στις γιορτές χωρίς να νιώθετε overdressed


Μάρθα Κουμπάνη

12 Δεκεμβρίου 2020

Αυτές οι jumpsuits θα σας δώσουν το glam που χρειάζεστε στις γιορτές χωρίς να νιώθετε overdressed

H παραμονή μας στο σπίτι ανέδειξε τις άνετες και πρακτικές tracksuits στο απόλυτο ρούχο. Τα cozy πλεκτά sets το ίδιο ενώ ένα νέο είδος ολόσωμης φόρμας πιο μίνιμαλ και από μαλακά υφάσματα φοριέται πλέον και στο σπίτι.

Τι γίνεται όμως με τα look των φετινών γιορτών; Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις ημέρες οι περισσότερες από εμάς προβληματιζόμαστε για το τι θα φορέσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά αφού θα είμαστε σπίτι με την οικογένεια μας. Από την άλλη όμως θέλουμε να αισθανθούμε έστω κάτι από την λάμψη των γιορτών. Τα υπερβολικά glam σύνολα αυτόματα απορρίπτονται εκτός αν είστε φανατικές Instagramers (κανείς δεν θα σας αρνηθεί το παιχνίδι στο feed σας).

H jumpsuit όμως είναι και πάλι μια smart & chic επιλογή. Άνετη και ευκολοφόρετη σε διαχρονικό μαύρο, από πολυτελές βελούδο ή άλλη γιορτινή απόχρωση, χωρίς όμως πολλή πληροφορία. Μια μίνιμαλ ολόσωμη φόρμα με festive διάθεση είναι η απάντηση στο στιλιστικό μας δίλημμα. Εμείς βρήκαμε τις πιο στιλάτες που μπορείτε να φορέσετε χωρίς να αισθάνεστε overdressed.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.