ΣΤΙΛ

Το outfit που θα δοκιμάσουμε στις γιορτές είναι μια ωδή στο ανδρόγυνο στιλ


Μάρθα Κουμπάνη

17 Δεκεμβρίου 2020

Το outfit που θα δοκιμάσουμε στις γιορτές είναι μια ωδή στο ανδρόγυνο στιλ

Λίγα κομμάτια μπορούν να συγκριθούν με την εκκεντρική, ανδρόγυνη γοητεία ενός κλασικού blazer. Kλασικό τείνουμε να θεωρούμε ένα μακρύ oversized σακάκι με ελαφρώς τονισμένους ώμους σε ουδέτερο χρώμα. Η τάση που κάνει επάνοδο από τα 80's όμως, έχει άλλη γνώμη.

Το κοντό σακάκι είναι ένα από αυτά τα κομμάτια που διχάζουν, όπως τα biker shorts, τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη ή chunky σόλα. Σίγουρα όμως, μπορεί να είναι μια διαφορετική επιλογή για τις φετινές διαφορετικές γιορτές, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Όπως επίσης απαρατήρητο δεν περνά το γεγονός ότι το cropped blazer ήταν σε μερικά από τα μεγαλύτερα runways της σεζόν και συγκεντρώνει ήδη φανατικές θαυμάστριες, (αλλά και haters).

Kοντό, με σταυρωτό κούμπωμα ή ζώνη, το είδαμε στους Eckhaus Latta, Christopher John Rogers και Balmain. Το μυστικό του όμως, είναι ότι έχει την ιδιότητα να επιμηκύνει τη σιλουέτα αφού συνδυάζεται με ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες, ενώ μπορείτε να βρείτε υπέροχες vintege εκδοχές, παρακαταθήκες των 80's!

Ένα τέτοιο outfit είναι τέλεια ιδέα για τις γιορτές.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.