ΣΤΙΛ

Η μπλούζα passepartout των γιορτών: Αυτή φορούν τα κορίτσια της μόδας τα Χριστούγεννα


Μάρθα Κουμπάνη

23 Δεκεμβρίου 2020

Η μπλούζα passepartout των γιορτών: Αυτή φορούν τα κορίτσια της μόδας τα Χριστούγεννα

Υπάρχουν μερικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τόσο κλασικά όσο τα κάλαντα στις γιορτές. Και μπορεί φέτος, να μην μας χτυπήσουν το κουδούνι για να μας τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όμως εμείς θα είμαστε ντυμένες κατάλληλα ακόμα και στο σπίτι. Αν υπάρχει ένα κομμάτι, που φέτος αναδείχτηκε ως το απόλυτο must have για τις γιορτές, και όχι μόνο, είναι ένα ριμπ πλεκτό τοπ (huge trend) με heart shaped ντεκολτέ

Φέτος, τα εφαρμοστά πλεκτά τοπ συνδυάζουν την άνεση με το σέξι στοιχείο και αποτελούν την τέλεια λύση για τα φετινά Χριστούγεννα. Τα κορίτσια της μόδας έχουν αδυναμία σε αυτό το στιλ καθώς το θηλυκό ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς ή τετράγωνο, τους επιτρέπει να παίξουν με τα κοσμήματά τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδυάσετε σωστά. Με ένα παντελόνι από βελούδο, μια pencil φούστα με σκίσιμο και φυσικά, τα αγαπημένα σας αξεσουάρ με festive διάθεση.

Δείτε ακόμη τα ωραιότερα top που θα φορέσουμε με τζιν:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.