ΣΤΙΛ

Τα ωραιότερα tops για να φορέσετε πάνω από τζιν ή μαύρο παντελόνι τα Xριστούγεννα


Μάρθα Κουμπάνη

22 Δεκεμβρίου 2020

Τα ωραιότερα tops για να φορέσετε πάνω από τζιν ή μαύρο παντελόνι τα Xριστούγεννα

Mια ανάσα πριν τις γιορτές και υπάρχουν δύο διαφορετικά moods. Eκείνες που ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα και παρά τις συνθήκες, θα φορέσουν τα γιορτινά τους σύνολα και το πιο αισιόδοξο χαμόγελο τους και θα το ζήσουν. Και από την άλλη οι πιο απαισιόδοξες που αισθάνονται ότι το 2020 τους χάλασε τα σχέδια για τις φετινές γιορτές και τους στέρησε την ελευθερία τους. Σίγουρα πολλά είναι εκείνα που δεν μπορούμε να κάνουμε, όμως έχουμε ακόμα κι έτσι λόγους να γιορτάσουμε. Και θα το κάνουμε με στιλ. Δεν θα είναι το ίδιο glam, θα είναι όμως λαμπερό και festive. Aν δεν θέλετε να κάνετε υπερβολές αφού οι εορτασμοί θα περιορίζονται στο καθιστικό του σπιτιού σας, το τέλειο combo είναι το statement top και τζιν, ή μαύρο παντελόνι. Προαιρετικά προσθέστε θηλυκά τακούνια.

Βελούδo, σατέν και αστραφτερές λεπτομέρειες όπως παγιέτες, αλλά και πιο τολμηρά στοιχεία όπως τα φτερά και τα μπροκάρ είναι οι πρωταγωνιστές του look.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα πουκάμισα και top για να φορέσετε με τα basic παντελόνια ή φούστες σας και να πετύχετε διακριτικό glam τα Χριστούγεννα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.