ΣΤΙΛ

3 flat παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τα glam ψηλοτάκουνα αυτά τα Χριστούγεννα


Μάρθα Κουμπάνη

24 Δεκεμβρίου 2020

3 flat παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τα glam ψηλοτάκουνα αυτά τα Χριστούγεννα

Η πιο δύσκολη χρονιά φτάνει σιγά- σιγά στο τέλος της. Φέτος, περισσότερο από ποτέ μείναμε στο σπίτι, φορώντας τις άνετες φόρμες και πιτζάμες μας. Η άνεση αναδείχτηκε στη μεγαλύτερη τάση της μόδας και βρεθήκαμε να αναζητάμε τρόπους για να δείχνουμε κομψές -να μας βλέπουμε κομψές- ακόμα κι έτσι. 

Όμως, τώρα χρειαζόμαστε την αισιοδοξία και τη γιορτινή διάθεση, και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τη δημιουργήσουμε. Και μπορεί να είμαστε αναγκασμένες να συμβιβαστούμε με πιο προσγειωμένα σύνολα χωρίς υπερβολές και πολύ glam, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε εκπτώσεις και στο στιλ μας.

Τα party shoes, αλλάζουν για την περίσταση. Έτσι λοιπόν, αν δεν θέλετε να φορέσετε τα πιο εντυπωσιακά σας ψηλοτάκουνα, σας έχουμε τις 3 top τάσεις στα flat παπούτσια που μπορούν να τα αντικαταστήσουν.

Από πολυτελή και λαμπερά υλικά, όπως το βελούδο, το λουστρίνι και τα metallics, διακοσμημένα με πούλιες, κρυστάλλους, αλυσίδες κι αγκράφες, σε χρώματα όπως το χρυσό, το ασημί, το κόκκινο ή το μαύρο, αυτά τα τρία σχέδια θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Mary Janes

jenny.gr

Prada

Οι μπαλαρίνες

jenny.gr

Zara

Tα brogues

jenny.gr

CHURCH'S

Δείτε ακόμη: Tα festive tops που μπορείτε να φορέσετε με τζιν

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.