ΣΤΙΛ

Η Victoria Beckham βρήκε το τέλειο φόρεμα για την Πρωτοχρονιά - Ούτε πολύ glam, oύτε ανιαρό


Μάρθα Κουμπάνη

29 Δεκεμβρίου 2020

Η Victoria Beckham βρήκε το τέλειο φόρεμα για την Πρωτοχρονιά - Ούτε πολύ glam, oύτε ανιαρό

Η Victoria Beckham είναι μία από τις αγαπημένες μας style muses και συχνά ανατρέχουμε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram για στιλιστική έμπνευση.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια αποκάλυψε το outfit που θα φορέσει την Παραμονή Πρωτοχρονιάς για να γιορτάσει στο σπίτι το νέο έτος.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Δεν θα κάνω πολλά αλλά, ακόμα θέλω να δείχνω ωραία αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Η Posh φόρεσε και προτείνει ένα αστραφτερό φόρεμα από τη συλλογή της για την περίσταση. Το φόρεμα είναι midi, με μακρύ μανίκι, high neck, ανοιχτή πλάτη, όμως αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το ασημένιο lurex νήμα στην ύφανση, το οποίο του χαρίζει αυτή την glam λάμψη.

«Είναι comfy με σχήμα που κολακεύει», παραδέχεται η ίδια και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε πως η γραμμή του κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες ανεξάρτητα τον σωματότυπο.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

φόρεμα

victoriabeckham.com

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.