ΣΤΙΛ

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε τον άνετο αλλά chic συνδυασμό των γιορτών


The Jennettes

30 Δεκεμβρίου 2020

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε τον άνετο αλλά chic συνδυασμό των γιορτών

Αυτές τις ημέρες, όλες αναζητάμε το ιδανικό outfit για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Ένα ρεβεγιόν που θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά αφού θα είμαστε στο σπίτι με λίγους κοντινούς μας ανθρώπους. Αν για κάτι ανυπομονούμε είναι να αποχαιρετήσουμε το 2020 και το ημερολόγιο να γράψει 1η Ιανουαρίου 2021, για να νιώσουμε ελπίδα.

Ωστόσο σε ό,τι αφορά την βραδινή μας εμφάνιση έχουμε ξεμείνει από ιδέες αλλά η Gwyneth Paltrow έχει την απάντηση. Πριν από τον εορτασμό της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, η star απέδειξε ότι ένα τολμηρό παπούτσι μπορεί να μετατρέψει το απλούστερο ρούχο σε ένα κομψό σύνολο.

Στις 28 Δεκεμβρίου, η ιδρύτρια της Goop μοιράστηκε το look, με το οποίο θα καλωσορίσει το 2021 και σχεδίασε το Hoffman Midlength A-Line Sweater Dress από τη συλλογή της G. Label. Η star το συνδύασε με κομψά Gucci flats που χάρισαν στο σύνολο το απαραίτητο χρώμα!

Οι άνετες και θηλυκές μπαλαρίνες αποτελούν μια κομψή εναλλακτική λύση στο Little Black Dress. Αυτά τα εντυπωσιακά παπούτσια από μαλλί σε κόκκινο και μαύρο tartan έχουν μια όμορφη ασημένια αλυσίδα και χρυσή αγκράφα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη minimal αυτή εμφάνιση festive.

Δείτε ακόμα: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.