ΣΤΙΛ

H Jessica Alba παραδίδει μαθήματα στιλ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς


Μάρθα Κουμπάνη

31 Δεκεμβρίου 2020

H Jessica Alba παραδίδει μαθήματα στιλ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Η Jessica Alba βρήκε το ωραιότερο look για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η ηθοποιός παρέδωσε μαθήματα πρωτοχρονιάτικου στιλ στο Instagram όταν μοιράστηκε το κομψό look που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε για το αποψινό ρεβεγιόν. Η Αlba επέλεξε ένα μαύρο μακρυμάνικο μίνι φόρεμα της Magda Butrym, το οποίο φόρεσε με μαύρο καλσόν και αξεσουάρ.

«Ας το παραδεχτούμε, αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη. Αλλά αφού μπορέσαμε να τα καταφέρουμε το 2020, μπορούμε να καταφέρουμε οτιδήποτε! Το γεγονός ότι οι συγκεντρώσεις ακυρώνονται, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διασκεδάσουμε και να λάμψουμε! Εγώ θα γιορτάσω ψηφιακά φέτος, κι έτσι πήρα συμβουλές από την ειδικό της μόδας @sophielopez», έγραψε η Alba στη λεζάντα της.

Το LBD αποδεικνύεται must στις φετινές γιορτές αφού πολλές stars εμπιστεύτηκαν τον διαχρονικό χαρακτήρα του. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε τη λαμπερή αλλά minimal εμφάνιση με ένα ζευγάρι λευκά mules από τον Stuart Weitzman.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.