ΣΤΙΛ

Oι νέες μπότες της Gigi Hadid είναι τόσο chic που έγιναν αμέσως sold out -Βρήκαμε τις ωραιότερες εναλλακτικές


Μάρθα Κουμπάνη

11 Ιανουαρίου 2021

Oι νέες μπότες της Gigi Hadid είναι τόσο chic που έγιναν αμέσως sold out -Βρήκαμε τις ωραιότερες εναλλακτικές

H Gigi Hadid αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις βόλτες με την κόρη της και τη νέα ζωή με έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν της μητέρας. Το 25χρονο supermodel εντοπίστηκε να περπατάει στο Soho και να γευματίζει με φίλη, φορώντας ένα ακόμα κομψό σύνολο.

Η Hadid βγήκε στους δρόμους σαν να ήταν στο runway με ένα ζευγάρι μπότες με τακούνια και ένα oversized, tweed παλτό σε κλασικό καρό. Η Gigi κράτησε τα χέρια της ζεστά με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γάντια και ολοκλήρωσε το look με ένα καπέλο Louis Vuitton με γούνα και ένα ζευγάρι ρετρό λευκά γυαλιά ηλίου. 

Aπό ότι φαίνεται, η star του modeling έχει νέα αγαπημένη τάση! Στην τελευταία της εμφάνιση, εντυπωσίασε με ένα μακρύ κοτλέ παλτό σε καμηλό απόχρωση, και αυτή τη φορά επέστρεψε με κοτλέ μπότες μέχρι το γόνατο, στο πιο διαχρονικό χρώμα. Οι corduroy boots της, με ύψος μέχρι το γόνατο, μας πήραν το μυαλό κι έτσι τις αναζητήσαμε.

Ανήκουν στο brand Dear Frances. Τα καλά νέα είναι πως έρχονται στην Ελλάδα. Τα κακά είναι πως έγιναν αμέσως sold out, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη αφού δείχνουν stylish και ευκολοφόρετες.

 

jenny.gr

Aπό μακριά μοιάζουν σουέντ και είναι ιδανικές για να φορεθούν με τζιν ή άλλο στενό παντελόνι, αλλά και με μίνι φούστες σε Α γραμμή, ή bohemian, μάξι, λουλουδάτα φορέματα.

Dear Frances 

jenny.gr

Και μπορεί οι ίδιες προς το παρόν να έχουν εξαντληθεί, όμως εμείς βρήκαμε τις πιο chic εναλλακτικές:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.