ΣΤΙΛ

H Selena Gomez φέρνει την άνοιξη με ένα ονειρεμένο φόρεμα στο νέο της video clip


Μάρθα Κουμπάνη

15 Ιανουαρίου 2021

H Selena Gomez φέρνει την άνοιξη με ένα ονειρεμένο φόρεμα στο νέο της video clip

Η Selena Gomez μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο De Una Vez.  Το νέο κομμάτι της 28χρονης σταρ είναι το πρώτο της ισπανόφωνο. Το τραγούδι είναι μελωδικό και το βίντεο γυρισμένο σε ένα κομψά διακοσμημένο σπίτι με  60's αισθητική. Οι ισπανικοί στίχοι της ταιριάζουν πολύ, ενώ μοιάζει με πραγματική Λατίνα. Όμως, αυτό που μας ενθουσίασε περισσότερο, ήταν το υπέροχο φόρεμά της.

Η νεαρή τραγουδίστριά έφερε την άνοιξη με ένα ονειρεμένο floral φόρεμα από τη συλλογή του οίκου Rodarte Spring / Summer 2021. Το maxi φόρεμα σε λευκό με ροζ λουλούδια και διακριτικό V ντεκολτέ και τα puff sleeves συνοδεύουν με λουλούδια τα μακριά καστανά μαλλιά της και statement σκουλαρίκια. H γραμμή με την τονισμένη μέση αλλά και τα ρομαντικά prints είναι ο ορισμός της θηλυκότητας.

To φόρεμα της Selena: 

jenny.gr

Rodarte

 Είναι αλήθεια πως ο ρομαντισμός είναι κάτι που μας έχει λείψει το τελευταίο διάστημα, όπου ζούμε την σκληρή πραγματικότητα του Covid-19. Η αισιοδοξία είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή και ακόμα κι αν έρχεται με την μορφή ενός ανοιξιάτικου φορέματος μέσα στον χειμώνα είναι ευπρόσδεκτη.

 Ο οίκος Rodarte είναι γνωστός για τις αιθέριες, παραμυθένιες δημιουργίες του, oι οποίες χαρακτηρίζονται από πολλά μικροσκοπικά βολάν, διαφάνειες, απλικαρισμένα λουλούδια και σαγηνευτικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Δείτε ακόμη: Rodarte F/W 2020-2021

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.