ΣΤΙΛ

Τα ελληνικά σκουλαρίκια της Gornan και τα γάντια της Biden: Tα αξεσουάρ έκαναν τη διαφορά στην ορκωμοσία


Μάρθα Κουμπάνη

21 Ιανουαρίου 2021

Τα ελληνικά σκουλαρίκια της Gornan και τα γάντια της Biden: Tα αξεσουάρ έκαναν τη διαφορά στην ορκωμοσία

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού Προέδρου Joe Biden, οι γυναικείες παρουσίες ήταν εκείνες που ξεχώρισαν και μονοπωλούν σήμερα το ενδιαφέρον.

Μετά από τη «μάχη» των μεγαλύτερων fashion brands για το ποιος θα ντύσει την Πρώτη Κυρία Jill Biden για την τελετή, οι εμφανίσεις τόσο της Αντιπροέδρου όσο και των καλεσμένων ήταν πολύ εντυπωσιακές. Τα βλέμματα στράφηκαν στις κομψές δημιουργίες των διάσημων οίκων αλλά και των ανερχόμενων σχεδιαστών που επέλεξαν για την περίσταση.

Βασικός πρωταγωνιστής στα looks τους ήταν το πλούσιο χρώμα αλλά και το λευκό. Αναρωτιόμαστε όμως, πώς θα έδειχναν αυτά τα σύνολα χωρίς τα αξεσουάρ; Πάνω σε αυτά τα εξαιρετικά looks οι -όχι και τόσο- "αφανείς ήρωες" ήταν τα αξεσουάρ, τα οποία και έκριναν το παιχνίδι του στιλ στις λεπτομέρειες και καθόρισαν το τελικό άψογο αποτέλεσμα.

Τα δερμάτινα γάντια της Jill Biden ήταν η τέλεια προσθήκη στο κομψό γαλάζιο παλτό της ορκωμοσίας.

jenny.gr

Στη δεύτερη της εμφάνιση με λευκό Gabriela Hearst παλτό και φόρεμα με πολύχρωμα κεντήματα στο κάτω μέρος, οι γόβες της έγιναν σημείο αναφοράς αφού ανήκουν στο brand της Sarah Jessica Parker.

Το χρυσό περιστέρι στο φόρεμα της Lady Gaga

jenny.gr

To κόκκινο headband και τα σκουλαρίκια Έλληνα σχεδιαστή της Amanda Gornan 

jenny.gr

 To μεταξωτό κόκκινο headpiece της νεαρής ποιήτριας έσπαγε το κίτρινο στο παλτό της (και τα δύο Prada) και έκανε μια κομψή αντίθεση. Στο κοντινό της τα σκουλαρίκια της star δια χειρός του Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων Nikos Koulis έλαμψαν και φώτισαν το πρόσωπό της.

O γαλλικός μπερές της J.Lo

Ο λευκός γαλλικός μπερές της Jennifer Lopez ενίσχυσε το parisian chic στιλ της star στην ορκωμοσία που είχε φυσικά τη σφραγίδα του οίκου Chanel.

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.