ΣΤΙΛ

Denim Queen: 10 pieces που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Calvin Klein


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2021

Denim Queen: 10 pieces που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Calvin Klein

To 2020 η άνεση και η λειτουργικότητα στο καθημερινό μας ντύσιμο αναδείχθηκαν στην νούμερο ένα τάση και από ό,τι φαίνεται το trend δεν πρόκειται να πάει πουθενά και το 2021.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών επικεντρωθήκαμε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία. Στιλιστικά μιλώντας, επιστρέψαμε στα κλασικά και αγαπημένα basics και ανάμεσα τους φυσικά υπάρχει άφθονο από το αγαπημένο μας ύφασμα, που δεν είναι άλλο από το denim!

Aν κάτι απολαμβάνουμε στο ντύσιμο της εποχής, είναι οι αμέτρητες ευκαιρίες να φορέσουμε τα αγαπημένα μας jeans!

Τα λατρεύουμε εδώ και δεκαετίες, γιατί φοριούνται all day long, όλο τον χρόνο και σε αμέτρητες διαφορετικές περιστάσεις, είναι αυτά που μας βγάζουν ασπροπρόσωπες. Οι λάτρεις της μόδας γνωρίζουν άλλωστε καλά πως ένα διαχρονικό τζιν είναι πολύ περισσότερα από μια απλή καθημερινή επιλογή, αφού είναι ευκολοφόρετο και προσφέρει δυνατότητες για αμέτρητους  συνδυασμούς.

Τώρα μάλιστα που άνοιξαν και πάλι τα καταστήματα, είμαστε παραπάνω από έτοιμες να επισκεφτούμε το αγαπημένο μας πολυκατάστημα, να κάνουμε βόλτα στους διαδρόμους του και shopping με την ευκαιρία και των εκπτώσεων, που αγγίζουν και το 50% των τιμών.

Ο προορισμός μας για στιλάτα σύνολα με πρωταγωνιστή το denim είναι το νέο κατάστημα της Calvin Klein στο Golden Ηall. H χειμερινή συλλογή του διάσημου brand θα μας μεταμορφώσει σε Denim Queens! 

Η αμερικανική εταιρία Calvin Klein, με τη χειμερινή συλλογή για τον χειμώνα του 2021, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το streetwear με τη συλλογή από τζιν κομμάτια αξεπέραστης ανθεκτικότητας, ποιότητας και στιλ.

Τα πιο cool denim jackets και οι πιο trendy γραμμές στα τζιν για κάθε σωματότυπο που θα ικανοποιήσουν κάθε γυναίκα είναι εκεί και υπόσχονται δυναμικές εμφανίσεις με χαρακτήρα, ροκ διάθεση και urban αισθητική!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επενδύσετε σε ένα Calvin Klein denim. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα denim κομμάτια από τη νέα συλλογή Calvin Klein για να τα κάνετε δικά σας και να υιοθετήσετε ευκολά το total denim look.

1. Κλασικό denim jacket

jenny.gr

2. To σκουρόχρωμο skinny

jenny.gr

3. Το retro mon jean 

jenny.gr

4. To διαχρονικό straight leg 

jenny.gr

5. To ελαστικό skinny

jenny.gr

6. To γκρι "πετροπλυμένο" 

jenny.gr

7. Το jacket με λεπτομέρεια φερμουάρ 

jenny.gr

8. Το must have μαύρο jean 

jenny.gr

9. Mε κουμπιά και μαλακή εφαρμογή

jenny.gr

10. Το ανοιχτόχρωμο denim 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.