ΣΤΙΛ

Mόνο η Alexa Chung μπορούσε να μας πείσει να φορέσουμε αυτό τo old school outfit


Μάρθα Κουμπάνη

31 Ιανουαρίου 2021

Mόνο η Alexa Chung μπορούσε να μας πείσει να φορέσουμε αυτό τo old school outfit

Μέχρι πρόσφατα, πιστεύαμε ότι τα πουκάμισα και τα πλεκτά γιλέκα ήταν ένας συνδυασμός που προοριζόταν για παππούδες ή μικρά παιδιά με σχολικές στολές. Ήταν ένα look που ο παππούς μας φορούσε πολύ συχνά και έτσι η εικόνα ήταν δύσκολο να βγει από το μυαλό μας.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες αναγκαστήκαμε να δούμε με άλλα μάτια τη φόρμουλα αυτή των ρούχων, καθώς οι μοντέρνες γυναίκες παντού άρχισαν να αγκαλιάζουν τον κλασικό συνδυασμό. Από editors έως influencers, διασημότητες έως μοντέλα, τα πλεκτά γιλέκα φορέθηκαν με buttondowns ακόμη και από τους πιο απαιτητικούς ανθρώπους της μόδας. Και τώρα, έχοντας δει την εμφάνιση της Alexa Chung αυτήν την εβδομάδα, είμαστε πεπεισμένες ότι πρέπει να το δοκιμάσουμε επίσης.

Alexa Chung Fashion: Knitted vest and shirt

@ALEXACHUNG

Σε μια φωτογραφία στο Instagram, η Alexa Chung συνδύασε ένα πουκάμισο με λευκό και κόκκινο print από τη νεότερη συλλογή της ομώνυμης ετικέτας της, μαζί με ένα γιλέκο σε ναυτικό μπλε και ασορτί κοτλέ παντελόνι και καλσόν.

Η εμφάνιση είχε μια ξεχωριστή ρετρό αίσθηση, η οποία ενισχύθηκε από το γεγονός ότι η σχεδιάστρια επέλεξε να συνδυάσει το σύνολο της με mary-jane γόβες με πλατφόρμα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.