ΣΤΙΛ

Pinstripes: H τάση που φορούν ξαφνικά όλες στο γραφείο και θα φορέσετε κι εσείς


Μάρθα Κουμπάνη

3 Φεβρουαρίου 2021

Pinstripes: H τάση που φορούν ξαφνικά όλες στο γραφείο και θα φορέσετε κι εσείς

Η αναζήτηση των τάσεων είναι κάτι που κάνω συνεχώς. Από το stalking των πιο στιλάτων κοριτσιών στο Instagram έως το πέρασμα ωρών στη Vogue Runway, παραδέχομαι ότι είναι η αποστολή της ζωής μου να ανακαλύπτω νέες τάσεις τόσο μεγάλες όσο και μικρές για όλες σας. Παρόλα αυτά υπάρχουν φορές που κάτι μπορεί να μου ξεφύγει και πρόσφατα, συνειδητοποίησα ότι εδώ και λίγους μήνες είδα αρκετές γυναίκες να φορούν pimstripes, δηλαδή, λεπτές κάθετες ρίγες, αλλά ποτέ δεν καταγράφηκε πραγματικά στον εγκέφαλό μου.

Οι pinstripes είναι ένα δοκιμασμένο μοτίβο που συχνά συνδέουμε με το ντύσιμο για το γραφείο. Την εποχή της πανδημίας αν δουλεύετε από το γραφείο, και όχι από το σπίτι, είστε από τις τυχερές, που μπορούν να φορέσουν κοστούμι.

Φέτος βλέπουμε το microtrend σε bustiers, πλισέ μίνι φούστες και παντελόνια. Χάρη σε μερικά από τα αγαπημένα μου fashion girls, αυτή η micro-τάση κερδίζει έδαφος και οι τρόποι με τους οποίους διαμορφώνουν αυτό το κλασικό μοτίβο, αποπνέουν νέο αέρα και στιλ ακόμα και στα πιο βασικά κομμάτια.

@MIAOU

Labelrail X Hana Cross Menswear Blazer in Navy Pinstripe

@GRECEGHANEM

@LLIFEOFBOHEME

@AMAKA.HAMELIJNCK

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.