ΣΤΙΛ

Tα highlights από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης


Μάρθα Κουμπάνη

7 Φεβρουαρίου 2021

Tα highlights από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

CPHFW: Aν αυτά τα 5 γράμματα σας μοιάζουν με έναν τυχαίο γλωσσοδέτη από σύμφωνα και τίποτα παραπάνω, τότε μάλλον είστε σε λάθος άρθρο.

Αν από την άλλη, σας λένε πολλά και σας φέρνουν στο μυαλό minimal design, και πολύχρωμες, άκρως τολμηρές street style εμφανίσεις και sustainability, τότε είστε από τις πιο ενημερωμένες!

Η Copenhangen Fashion Week είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλα τα παραπάνω και τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας. Φέτος εξαιτίας της πανδημίας, η Eβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου ψηφιακά, μέσα από τη διαδικτυακή της πλατφόρμα copenhagenfashionweek.com, δίνοντας στα brands που συμμετείχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις συλλογές τους με τη μορφή video και φωτογραφιών.

Η&M Studio, Ganni, Stand Studio, Rixo, Stine Goya, By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, House of Dgamar, Rains, Lovechild 1979, Samsøe Samsøe, Skall Studio, Nynne, Marimekko, Holzweiler κ.ά. ήταν μερικά από τα πιο γνωστά brands που παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το Φθινόπωρο του 2021.

Οι ουδέτεροι τόνοι (μπεζ, καφέ, μαύρο, λευκό) ήταν παντού, ωστόσο δεν έλειπαν και οι πινελιές έντονου χρώματος. Οι loose φόρμες σε παντελόνια και φορέματα, τα καρό, τα υπέροχα πλεκτά και τα elegant παλτό ήταν εκείνα που αποτυπώθηκαν για τα καλά στο μυαλό μας.

Δείτε τα ωραιότερα looks:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.