ΣΤΙΛ

Acrylic rings trend: H παιχνιδιάρικη τάση στα δαχτυλίδια έρχεται από τα 90s και μας φτιάχνει το κέφι


Μάρθα Κουμπάνη

11 Φεβρουαρίου 2021

Acrylic rings trend: H παιχνιδιάρικη τάση στα δαχτυλίδια έρχεται από τα 90s και μας φτιάχνει το κέφι

Τα κοσμήματα είναι πάντα ένας καλός τρόπος να φτιάξουμε τη διάθεσή μας και να φωτίσουμε τα σύνολά μας. Σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία με σκοπό να γοητεύσουν. Και ενώ τα minimal χρυσά δαχτυλίδια είναι διαχρονικά και κλασικά, υπάρχει μια νέα micro τάση που δίνει ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα σε κάθε look. Έντονα φωτεινά πολύχρωμα και πολύ 90s και 00s!

Ο λόγος για τα ακρυλικά δαχτυλίδια, δηλαδή τα δαχτυλίδια από σκληρό πλαστικό, τα οποία επιστρέφουν με ρετρό διάθεση και μας φτιάχνουν το κέφι. Είδαμε ήδη μερικές από τις πιο διάσημες stars και top models να τα φορούν στα δάχτυλά τους. Κι αν υπάρχει μία στιγμή που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, αυτή η fun πινελιά και ένεση αισιοδοξίας είναι σίγουρα τώρα!

Λίγο πριν μπει λοιπόν η άνοιξη θα φορέσουμε σειρές από ακρυλικά δαχτυλίδια σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα, και σύμβολα και θα τραβήξουμε τα βλέμματα όλων στα χέρια μας

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.