ΣΤΙΛ

Wish list: Για αυτά τα κομμάτια ανυπομονούμε να ανοίξει το Golden Hall


Μάρθα Κουμπάνη

22 Φεβρουαρίου 2021

Wish list: Για αυτά τα κομμάτια ανυπομονούμε να ανοίξει το Golden Hall

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά η άνοιξη δεν αργεί. Για την ακρίβεια περιμένει στην γωνία, αφού μένουν λίγες μόνο ημέρες για να την καλωσορίσουμε, ημερολογιακά τουλάχιστον.

 Είναι η στιγμή που χρειαζόμαστε μια ανανέωση ακόμα κι αν μένουμε σπίτι, για να αισθανθούμε καλύτερα, να αλλάξουμε διάθεση. 

Και μπορεί προς το παρόν το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο να είναι κλειστό, εμείς έχουμε όμως ήδη διαμορφώσει την wish list μας με τα πιο elegant και stylish items.

Εσώρουχα θηλυκά, αλλά και άνετα, είναι πρώτα στην λίστα μας με όσα θα μας φέρουν χαρά! Το signature άρωμα μας είναι η σωστή κίνηση- αγορά για να ξυπνήσουν και πάλι οι αισθήσεις και να αναζωογονηθούμε. Με τα πιο άνετα leggings θα δώσουμε σε όλες τις δραστηριότητες μας στιλ και άποψη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, μετράμε τις μέρες για το άνοιγμα του Golden Hall προκειμένου να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα της ντουλάπας και του boudoir μας!

Και όσο για την αναμονή, μέχρι να μπορούμε και πάλι να σεργιανίσουμε στους διαδρόμους του, κάνουμε digital window shopping στο site του Golden Hall, μέσω της κατηγορίας House Of Style! Kαι κάπως έτσι ο χρόνος μας περνά πιο ευχάριστα.

Φυσικά τα must have προϊόντα ομορφιάς θα τα βρούμε και αυτά εκεί και δεν βλέπουμε την ώρα!

Ήδη σχεδιάζουμε τις πιο feminine και chic εμφανίσεις μας κάτω από τον ήλιο. Κάνουμε θετικές σκέψεις και σχέδια! Φυσικά το Golden Hall δεν γίνεται να λείπει από αυτά.

Αυτά είναι όλα όσα θα αποκτήσουμε:

1. Θηλυκά εσώρουχα

jenny.gr

Wolford 125.00 €

jenny.gr

 Triumph 41.96 €

jenny.gr

Intimissimi  32.90-14.90-21.90 €

2. Το αγαπημένο μας άρωμα

jenny.gr

Victoria’s Secret 89.90 €

3. Stylish Και πρωτότυπα σχέδια καλσόν

jenny.gr

Calzedonia 17.50 €

4. Βερνίκια για περιποιημένο μανικιού πεντικιούρ

jenny.gr

Fairy Nails 12.50 €

5. Άνετα leggings για τις μετακινήσεις 6

jenny.gr

Runner Store 

jenny.gr

Freddy  119.00 €

6. Η μάσκαρα που θα αναδείξει το βλέμμα πάνω από τη μάσκα προστασίας

jenny.gr

 Sephora 28.50 €

7. Τα αγαπημένα μας beauty oils

jenny.gr

Φαρμακείο Elina Rapti 120.00 €

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.