ΣΤΙΛ

Μoschino: Παρουσίασε show μέσα στο show - Το αποτέλεσμα μια ωδή στο Old Hollywood


Μάρθα Κουμπάνη

26 Φεβρουαρίου 2021

Μoschino: Παρουσίασε show μέσα στο show - Το αποτέλεσμα μια ωδή στο Old Hollywood
O οίκος Moschino παρουσίασε για το φθινόπωρο μια συλλογή με έμπνευση το παλιό Hollywwod

Ο οίκος Μοschino και ο Jeremy Scott παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό show στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Το film και η συλλογή είχαν αέρα Old Hollywood.

Φυσικά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον ιταλικό οίκo που καταφέρνει κάθε φορά να μας εκπλήσσει ευχάριστα, με τις πρωτότυπες και γεμάτες φαντασία συλλογές και shows.

O Scott είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το βίντεο της παρουσίασης πριν ακόμα σχεδιάσει την ίδια την συλλογή!

Για την Fall/Winter 2021-2022 μας μεταφέρει στην εποχή του παλιού holywood, με τις κυρίες να καταφτάνουν για να παρακολουθήσουν ένα salon fashion show.

Και κάπως έτσι βρισκόμαστε κατά κάποιο τρόπο να παρακολουθούμε το show μέσα στο show σε ένα κομψό Inception, αυτή την φορά όχι από τον Christopher Nolan, αλλά σκηνοθετημένο από τον Αμερικανό creative director, o οποίος μοιάζει να ήρθε στην Γη για να σκορπίσει την χαρά μέσα από τις δημιουργίες του. Η κομψή παρουσιάστρια αφηγείται την ιδέα πίσω από τις δημιουργίες, περνώντας από την μία δραστηριότητα στην άλλη: μια εκδρομή στην εξοχή, ένα συναρπαστικό σαφάρι στην ζούγκλα, μια επίσκεψη σε μουσείο τέχνης! Τα μοντέλα μεταμορφώνονται για κάθε περίσταση και η συλλογή με όνομα Jungle Red μοιάζει να χωρίζεται σε θέματα.

Ο Jeremy Scott εμπνεύστηκε από τη θρυλική ταινία του 1939 «The Woman» από τον George Cukor, για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή, ενώ το όνομα δόθηκε από το κατακόκκινο χρώμα νυχιών που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία.

Όσο για το cast των μοντέλων είναι γεμάτο από stars. Ηailey Bieber, Joan Smalls, Lily Aldridge, Winnie Harlow ... ακόμα και η διάσημη χορεύτρια μπουρλέσκ Dita Von Teese ήταν εκεί και έκλεισε το show με τον πιο sexy τρόπό: Με ένα φόρεμα με άνοιγμα που αποκάλυπτε τα οπίσθια της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.