ΣΤΙΛ

Η Hailey Bieber εμφανίστηκε με το πιο κομψό μονοχρωματικό look σε βόλτα στο Παρίσι με τoν Justin


Μάρθα Κουμπάνη

2 Μαρτίου 2021

Η Hailey Bieber εμφανίστηκε με το πιο κομψό μονοχρωματικό look σε βόλτα στο Παρίσι με τoν Justin
H Hailey Bieber φόρεσε το πιο κομψό μονοχρωματικό σύνολο

Η Hailey Bieber έχει αυτές τις ημέρες μεταφέρει το κομψό της στιλ στους δρόμους του Παρισιού, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες για τις ανάγκες της Εβδομάδας Μόδας. Δεν είναι όμως μόνη της , αφού εκεί βρίσκεται και ο σύζυγος της νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber ο οποίος γιόρτασε χθες τα 27α γενέθλια του.

Το supermodel φωτογραφήθηκε στην πόλη με τον σύζυγό της, Justin Bieber, το σαββατοκύριακο φορώντας ένα ξεχωριστό κατάλληλο για την χαλαρή  κοινή βόλτα τους σύνολο. Επέλεξε ένα μονόχρωμο μουσταρδί outfit.Για την ακρίβεια το κουστούμι της ήταν από δέρμα και ανήκει στο brand Stand.

Aποτελείται από cropped παντελόνι, ζιβάγκο και σακάκι σε ίσια 80s γραμμή όλα σε μουσταρδί. Το look συμπλήρωνε το cute γούνινο καπέλο στην ίδια απόχρωση και ένα ζευγάρι λευκά Nike Air Force 1 Shadow sneakers. Τέλος επέλεξε μια καφέ δερμάτινη τσάντα ώμου από το By Far.

jenny.gr

Η Bieber φοράει συνήθως Bottega ενώ βρίσκεται έξω, οπότε είναι ωραίο να τη βλέπουμε να δοκιμάζει διαφορετικά brands. Το Stand Studio είναι γνωστό για τα κομψά, πρωτότυπα και πολλές φορές statment εξωτερικά ενδύματα και τα κομμάτια από leather.

Σε ό,τι αφορά τις τάσεις στα χρώματα για το 2021 περιλαμβάνουν τα πάντα, από πράσινο του φασκόμηλου έως σοκολατί, αλλά η Bieber προτίμησε κάτι ηλιόλουστο και χαρούμενο.  Από τεχνικής άποψης, η Pantone ονόμασε το Illuminating yellow ως ένα από τα χρώματα της χρονιάς μαζί με το Ultimate Grey. To κίτρινο της Pantone είναι λίγο πιο φωτεινό, ενώ η απόχρωση που διάλεξε η Hailey είναι μια πινελιά πιο muted.

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα κομμάτια για να καλωσορίσετε την άνοιξη

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.