ΣΤΙΛ

5 outfits για να είστε stylish κάθε μέρα την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

8 Μαρτίου 2021

5 outfits για να είστε stylish κάθε μέρα την άνοιξη

Η άνοιξη είναι εδώ και ήδη αρχίζουμε να το αισθανόμαστε παντού γύρω μας. Η μέρα μεγαλώνει, τα πρώτα μπουμπούκια σκάνε στις πασχαλιές που ανθίζουν, και από τις νεραντζιές αναδίδεται νέο γλυκό άρωμα στους δρόμους της πόλης. Και μπορεί να είμαστε περιορισμένες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στις πρώτες λιακάδες με στιλ και τα πιο ενημερωμένα σύνολα.

Τα σύνολά μας για αυτή την εποχή περιλαμβάνουν υπέροχα χρώματα, αέρινα υφάσματα, εκπληκτικά σχέδια και ανεβάζουν ψηλά τον πήχη του στυλ. Προτεραιότητά μας είναι η άνεση και η κομψότητα. Έτσι, αναζητάμε outfits μοντέρνα, που αγκαλιάζουν και τις δύο αυτές έννοιες και θα μας κάνουν να νιώθουμε υπέροχα, φορώντας τα.

Στο e-shop της IF, if-fashion.gr, βρήκαμε με ένα κλικ όλα τα απαραίτητα fashion items για να συνθέσουμε τέτοια looks που θα μας ανανεώσουν. Κορυφαία σχεδιαστικά κομμάτια από Γαλλία, Ιταλία καθώς και Ελλάδα τραβούν το βλέμμα και αναδεικνύουν την θηλυκότητα!

Σε αυτά τα ανοιξιάτικα outfits καμία δεν μπορεί να αντισταθεί:

1. 90s denim και cardigan

Τα φαρδιά 90s jeans με σκισίματα έχουν επιστρέψει για τα καλά. Θα φορεθούν με τα πιο cute cardigans σε απολαυστικές αποχρώσεις.

jenny.gr

Φορέστε την ζακέτα σας ως τοπ με ένα στιλάτο τζιν παντελόνι με σκισίματα.

2. Οι φόρμες σε elegant αποχρώσεις

Τα σετ φόρμας έχουν γίνει τo αγαπημένο μας look du jour. Αν έχουν και απαλή υφή και κομψό ανοιξιάτικο χρώμα, ακόμα καλύτερα!

jenny.gr

Η δική μας αγαπημένη φόρμα είναι η λιλά με το άνετο λάστιχο στη μέση.

3. Το κλασικό πουκάμισο... αλλιώς!

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion staples της γκαρνταρόμπας. Την άνοιξη φοριέται oversized, σαν φόρεμα, με tube tops για ένα ενδιαφέρον και στιλάτο αποτέλεσμα. 

jenny.gr

4. Black & White και την άνοιξη

Οι λάτρεις του μίνιμαλ στιλ μπορούν να καταλάβουν την διαχρονική αξία ενός plekr καλύτερα απ'τον καθένα. Φέτος, η διχρωμία ήταν στα μεγαλύτερα defiles κι έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην την δοκιμάσουμε, ξεκινώντας από τα κλασικά. 

jenny.gr

Λατρέψαμε το φούτερ με τον μοντέρνο συνδυασμό και θα το φορέσουμε με το ασορτί παντελόνι.

5. Τα ριμπ πλεκτά head-to-toe

Τα πλεκτά παραμένουν και την άνοιξη σε μορφή ριμπ. Γοητευτικά και θηλυκά πλεκτά αγκαλιάζουν την σιλουέτα και χαρίζουν την απαραίτητη cozy αίσθηση.

jenny.gr

Λατρέψαμε το βιολετί χρώμα αυτού του set. Με αυτό δεν χρειάζεται να σκεφτούμε πολύ για να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό σύνολο.

 

Περισσότερες επιλογές στο if-fashion.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.