ΣΤΙΛ

Lady Gaga: Δεν την έχουμε ξαναδεί τόσο κομψή - Καστανή, στη Ρώμη με τα πιο elegant looks


Μάρθα Κουμπάνη

5 Μαρτίου 2021

Lady Gaga: Δεν την έχουμε ξαναδεί τόσο κομψή - Καστανή, στη Ρώμη με τα πιο elegant looks

Η Lady Gaga είναι από τις stars που αποτελούν σίγουρα beauty icons αφού κάθε της εμφάνιση δημιουργεί τάσεις. Μπορεί να μας συστήθηκε με εκκεντρικά looks αλλά τα τελευταία χρόνια άφησε πίσω της τις υπερβολές και δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, το οποίο είναι στ’ αλήθεια γοητευτικό. Πρόσφατα η star έκανε μια ακόμα δραστική αλλαγή στα μαλλιά της. Αποχαιρέτησε το ξανθό για να γίνει καστανή και η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνει πολύ.

Η Stefani Germannota, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, βρίσκεται στην Ιταλία για την παραγωγή της νέας ταινίας του Ridley Scott, Gucci. Ο φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο της στη Ρώμη, με δύο διαφορετικά και άκρως εντυπωσιακά looks. Στο πρώτο την βλέπουμε τυλιγμένη σε ένα κομψό καμηλό παλτό από τον οίκο Max Mara.

Η Gaga συνδύασε το παλτό με λευκά γάντια, ένα φόρεμα σε κρεμ αποχρώσεις, πανύψηλες δερμάτινες γόβες, πέρλες στο λαιμό και τσάντα Celine. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα 60s “bouffant”, πολύ εντυπωσιακό. 

Στο δεύτερο look η τραγουδίστρια της pop φορά ένα κατάλευκο σύνολο κουστούμι με φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι και σακάκι, τα οποία συνδύασε με μαύρο τοπ και με πανύψηλα τακούνια. Τα μαλλιά της σε αυτή την εμφάνιση ήταν χτενισμένα σε καλοσχηματισμένες βαγκ.

jenny.gr

To στιλ της έχει αλλάξει πολύ από όταν πρωτοεμφανίστηκε στη βιομηχανία της μουσικής και του σινεμά.

Στη νέα της ταινία υποδύεται την Patrizia Reggiani, την πρώην σύζυγο του Maurizio Gucci, η οποία αργότερα διέταξε να του επιτεθούν το 1995. Δικάστηκε και καταδικάστηκε, αλλά τελικά απελευθερώθηκε από τη φυλακή το 2016.Συμπρωταγωνιστής της ο γοητευτικός Jared Leto.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS