ΣΤΙΛ

Η εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi είναι εκθαμβωτική στη νέα καμπάνια Chanel


Μάρθα Κουμπάνη

5 Μαρτίου 2021

Η εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi είναι εκθαμβωτική στη νέα καμπάνια Chanel

H νέα Ready to wear συλλογή του οίκου Chanel για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 κυκλοφόρησε και μαζί της και η νέα εντυπωσιακή καμπάνια. Πρωταγωνίστρια φυσικά η νέα μούσα του iconic Γαλλικού οίκου.
Η Charlotte Casiraghi είναι η νέα πρέσβειρα και εκπρόσωπος της Chanel. Πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκαν οι ταλαντούχοι Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, οι οποίοι δημιούργησαν πανέμορφες εικόνες που μας γυρνούν σε μια άλλη εποχή.

Chanel | H καμπάνια της SS21 συλλογής με πρωταγωνίστρια τη Charlotte Casiraghi

Courtesy of Chanel

Courtesy of Chanel

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο πριγκιπάτο του Μονακό, σε ένα μοναδικό σκηνικό. Μέρα και νύχτα, σε ασπρόμαυρη ή έγχρωμη λήψη, δίπλα στην πισίνα ή τον ιδιαίτερο χώρο ενός δωματίου, η Charlotte Casiraghi ενσαρκώνει αυτή την αίσθηση του κινηματογράφου που ενέπνευσε τη Virginie Viard για τη δημιουργία της συλλογής.

«Oι παρόμοιες τοποθεσίες τόσο τη νύχτα όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν το σημείο εκκίνησης αυτής της σειράς, στην οποία η Charlotte κυμαίνεται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας», ανέφερε το φωτογραφικό δίδυμο, καταλήγοντας: «Η Charlotte έχει μια μυστηριώδη ποιότητα, μια δυαδικότητα που δίνει έμφαση στο παιχνίδι μας για τη συγχώνευση της πραγματικότητας και των ονείρων».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.