ΣΤΙΛ

Το ντεμπούτο της Gabriela Hearst στον οίκο Chloé με μια συλλογή 4 φορές πιο βιώσιμη


Μάρθα Κουμπάνη

8 Μαρτίου 2021

Το ντεμπούτο της Gabriela Hearst στον οίκο Chloé με μια συλλογή 4 φορές πιο βιώσιμη
Το ντεμπούτο της Gabriela Hearst στον οίκο Chloe

H Gabriela Hearst αποκάλυψε την πρώτη της συλλογή για την Chloé και όχι μόνο δεν απογοήτευσε αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η bohemian, θηλυκή συλλογή της για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021 ήταν το κάτι άλλο!

Το show παρουσιάστηκε την ημερομηνία επέτειο των εκατοστών γενεθλίων της ιδρύτριας του οίκου Gabriela Aghion. Η Hearst έγραψε μια γλυκιά επιστολή- αφιέρωμα στην Aghion στην οποία έγραφε: « Gaby, ο οίκος σας είναι καλά χέρια. Τα χέρια που δουλεύουν εδώ είναι ευγενικά, μεγαλόκαρδα και πολύ εξειδικευμένα. Η δουλειά είναι ξεκάθαρη όπως και η αγάπη. Χαρούμενα γενέθλια! ” Η συλλογή παρουσιάστηκε στους νυχτερινούς δρόμους του Παρισιού με τα μοντέλα να περπατούν έξω από την Brasserie Lipp – μια τοποθεσία όπου η Aghion έδειξε τις πρώτες της συλλογές στη δεκαετία του 1950.

Τα σχέδια της Hearst ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο τη μποέμ αίσθηση και κληρονομιά του οίκου. Η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από το αρχείο παλαιότερων συλλογών και κατάφερε να δημιουργήσει κάτι φρέσκο και όμορφο!

Μάλιστα η συλλογή ήταν 4 φορές πιο βιώσιμη από εκείνη του περασμένου φθινοπώρου!

Είδαμε πλεκτά πόντσο, δερμάτινα σύνολα, πολλές αποχρώσεις του cream,ντραπέ φορέματα κομψά πανωφόρια και άνετα πλεκτά με λεπτομέρειες που χάριζαν κίνηση όπως κρόσσια ή βολάν.

Οι τσάντες ήταν μεγάλες και σε πολλές περιπτώσεις πλεκτές ενώ τα παλτό είχαν την πιο ζεστή και cozy επένδυση από shearling.Η Gabriela Hearst επαναφέρει στις συλλογές Chloé μία iconic τσάντα του οίκου, την Edith bag, η οποία επανακατασκευάζεται από υλικά που έχουν απομείνει σε στοκ (δέρματα, ανακυκλωμένο κασμίρ, οργανικό βαμβάκι κ.ά.). Δερμάτινα κορδόνια με χρωματιστούς κρυστάλλους έπαιξαν ρόλο κοσμήματος και στόλισαν με τον καλύτερο τρόπο τα 30 σύνολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.