ΣΤΙΛ

Στο show Chanel είδαμε τρεις "σωσίες" και για λίγο πιστέψαμε ότι ζούμε στα 90s


Μάρθα Κουμπάνη

9 Μαρτίου 2021

Στο show Chanel είδαμε τρεις "σωσίες" και για λίγο πιστέψαμε ότι ζούμε στα 90s

Η Vigine Viard παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τον οίκο Chanel με ένα εκπληκτικό φιλμ από το δίδυμο Inez & Vinoodh. Η creative director του οίκου παρουσίασε τη νέα collection στο θρυλικό παρισινό club από τα 70s το Chez Castel.

Όπως είπε η ίδια εμπνεύστηκε τόσο από την συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο του 1994 όπως και από το βίντεο του τραγουδιού Slave To Love, που ερμήνευσε την ίδια χρονιά ο Bryan Ferry. To videoclip είχε σκηνοθετήσει τότε o Jean-Baptiste Mondino και συμμετείχαν τα μοντέλα

το μοντέλο σουηδικής καταγωγής Christine Bergström η Γαλλίδα Laurence Treil και η Δανή Marpessa Hennink.

Και μπορεί το εν λόγω κλαμπ να γνώρισε τη δόξα στα 70s όμως η συλλογή είχε έντονο το 90s στοιχείο.

Tόσο έντονο που εντοπίσαμε τρία μοντέλα που έμοιαζαν σχεδόν με σωσίες τριών γυναικών από την εμβληματική squad των 90s supermodels. 

Τρία από τα κορίτσια που περπάτησαν στο virtual runway έμοιαζαν εκπληκτικά με τις Claudia Schiffer, Linda Evangelista και Carla Bruni.

H ξανθιά Abby Champion με τα πλούσια μαλλιά και τις αφέλειες μας θύμισε την Claudia Schiffer.

jenny.gr

Το boyish pixie cut της Louise de Chevigny αποκάλυπτε τον μακρύ λαιμό της και νομίσαμε ότι βλέπουμε την Linda Evangelista .

Τέλος η νεαρή Lola Nicon μοιάζει πολύ με την Carla Bruni την εποχή που είχε αφέλειες. Σίγουρα το μακιγιάζ καθώς και η αισθητική το φιλμ ενίσχυσαν το 90s vibe και δεν μπορούσε παρά να μας γυρίσει δεκαετίες πίσω!

Δείτε τις και στο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.