ΣΤΙΛ

Cut outs: H τολμηρή τάση στα top και τα φορέματα του 2021


Μάρθα Κουμπάνη

13 Μαρτίου 2021

Cut outs: H τολμηρή τάση στα top και τα φορέματα του 2021
Τα cut outs είναι τάση

Υπάρχουν τάσεις στον κόσμο της μόδας που δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ ότι θα επιστρέψουν (όπως οι βάτες, κάλτσες με σανδάλια κ.α) αλλά ναι, καταλήγουν να επιστρέφουν. Είναι αλήθεια ότι το lockdown έχει επιβραδύνει τη δημιουργικότητα στη βιομηχανία της μόδας και μας ανάγκασε να περιοριστούμε σε άνετα και αθλητικά ρούχα, αλλά, σιγά-σιγά, και όσο θα επιστρέφουμε στην κανονικότητα θα επιστρέφουμε και στις πιο τολμηρές επιλογές και τάσεις, όπως η απροσδόκητη περίπτωση των "cut outs".

jenny.gr

Tα sexy ανοίγματα που έχουν ήδη κερδίσει στις πασαρέλες (Gucci, McQueen ή Alexander Wang μεταξύ άλλων) και μαγνητίζουν τα βλέμματα στο δρόμο μέσα από τα street style looks. Προειδοποιούμε, έρχεται. Η τάση «cut out» είναι στην πραγματικότητα μικρά στρατηγικά ανοίγματα στα ρούχα που αποκαλύπτουν το δέρμα.

To trend εμφανίζεται σε πολλά φορέματα και top, είτε είναι πλεκτά ριμπ είτε ανθισμένα μοτίβα. Θα τα δούμε ακόμα και jeans στο ύψος του καβάλου!

Δείτε πως τα φορούν οι fashionistas:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.