ΣΤΙΛ

H Katie Holmes έφερε την άνοιξη με το υπέροχο φόρεμα της: Το βρήκαμε για εσάς


Μάρθα Κουμπάνη

13 Μαρτίου 2021

H Katie Holmes έφερε την άνοιξη με το υπέροχο φόρεμα της: Το βρήκαμε για εσάς

Όταν βγαίνει έξω για το καθημερινό τελετουργικό της για καφέ, η Katie Holmes βασίζεται στα αξιόπιστα, διαχρονικά κομμάτια που διαθέτει στην ντουλάπα της. Καθώς ο καιρός αρχίζει να γίνεται ανοιξιάτικος, η ηθοποιός κάνει κι εκείνη πιο ελαφριές επιλογές.

Η Katie Holmes έφερε την άνοιξη με το φόρεμα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Και μπορεί να μην ξέρουμε αν έπινε όντως καφέ ή τσάι, ξέρουμε όμως ότι η εμφάνιση της μας άρεσε τόσο που θα την αντιγράψουμε.

jenny.gr

Το μίντι λευκό floral φόρεμα με τα μπορντό λουλούδια ήταν από το αγαπημένο bohemian brand, Ulla Johnson. Αέρινο, με puffed sleeves και ένα διακριτικό άνοιγμα κάτω από το στήθος το φόρεμα είναι η επιτομή της ανοιξιάτικης κομψότητας. Η διάσημη σταρ τα συνδύασε με λευκά άνετα Keds.

jenny.gr

Ulla Johnson

To φόρεμα Suki είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το φορέστε όπως η Holmes, είτε με mules, clogs, ή αν αισθάνεστε τολμηρές με κάλτσες και φλατ πέδιλα.

Αργότερα το καλοκαίρι θα δείχνει τέλειο με αρχαιοελληνικά σανδάλια.

 

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα sneakers της άνοιξης

 

 Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.